Több befolyásos fideszes politikusról köztudott, hogy bárkit szívesebben látnának a belügyminiszteri székben, mint Pintért. Legendákat hallani például Pintér és Navracsics Tibor vagy Pintér és Lázár János ellentétéről. Azonban nem csak ők ketten „szabadulnának” a belügyértől, aki viszont mintha csak nem is hallaná az üzeneteket. Egyszer egy társaságban állítólag úgy fogalmazott: „Mindenki megismerheti a vagyonnyilatkozatomat, láthatja, elég vagyonos vagyok ahhoz, hogy megengedhessem magamnak, hogy emberekhez és ne irányzatokhoz legyek hűséges. S amíg az az ember nem mondja, hogy köszönöm, Sándor, ennyi volt, addig teszem, amit tennem kell”. S bár az a Fideszen belül is köztudott, hogy Pintért egyedül Orbán Viktor tudná elmozdítani, nemrég vezető fideszes politikusok szájából is elhangzott, hogy Pintért hamarosan Bakondi György katasztrófavédelmi parancsnok válthatja, a miniszterével várhatóan együtt távozó Hatala József országos rendőrfőkapitány helyét pedig Tóth Tamás budapesti...

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nakimaga
Nem vagyok fideszes vezető,de benne vagyok !:)
sóher
Nem kell félni búkta után repül egy egész oldal a vagyona!
tűzróka1939
A székem nem adom ! Apáááám !! Még egy ekkora pofátlan ember a belügy feje ? ! Valahogy Így lehetne kommentálni : Pofázhattok amennyit akartok , én úgy is maradok . Diktátorom szavára hallgatok , ti meg le vagytok szarva !
abacs62
Én "megdolgoztam" a nyugdíjamért, és pofátlanul fel is veszem.("kispintér" az egérképű")Nem ő a hibás, hanem aki engedi !
Dr. Felipe
Don Pintér marad mert ha elmozdítják akkor sok dominó eldől. Akkor sok bili kiborul és akkor kurva büdös lesz.
vukkocska
@tűzróka1939: Nem a Pintér védelmében mondom, de Bakondival meg az egész minisztérium, illetve rendőrség romba dől. Nem csak emberileg, hanem szakmailag is. Hatalától sem vagyok fenékre esve, de Tóth Tamást az ORFK élére, azért ez túl nagy kabát. S mindez azért, mert az anyuka a Fidesz gazdasági vezetője. Azért Pintérnek és Hatalának ezerszer több tartása van, mint az utódoknak. Szegény rendőrök, katasztrófálisok, polgárvédelmisek, és mindenki akit érint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.