A Fidesz debreceni szervezete felháborítónak és cinikusnak tartja, hogy Bajnai Gordon éppen Hajdú-Bihar megyében és Debrecenben tart fórumot, ahol korábbi Hajdú-bétes, libás tevékenysége emberéleteket követelt, családokat nyomorított meg és tett földönfutóvá – fogalmaz Pósán László országgyűlési képviselő, a Fidesz debreceni elnöke közleményében. „Ahogyan korábban, úgy most is a nagytőke oldalán áll. Amíg a Fidesz igyekszik egyre feljebb tornázni a minimálbért, Bajnai Gordon harmadával csökkentené azt. A Hajdúság és Bihar népe szeretne megélni, boldogulni, és nem akar hozzá nem értő milliomosok áldozatává válni” – közölte Pósán László.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Ez egy szabad ország mindenki oda megy ahová akar...
szaboria1
Ezek szerint a debreceni Fidesz nem cinikus? Pedig el kellene gondolkodni rajta. A huszár polgármesterükkel együtt. Ma reggel is mekkmesterkedet a M1-en.
tűzróka1939
Pósán az igazság lovagja ! Sötét lovagja . Tudom ám mi fáj ezeknek, hogy Bajnai és több ellenzéki politikus sokkal tanúltabb mint ők . Ha már vitázni nem mernek legalább szitkozódnak .
yazo64
A fidesz ott haknizik ahol csak akar... akkor mi a gond?
honeykiss
Ez egy szabad ország mindenki oda megy ahová akar...
tűzróka1939
@honeykiss: Nem úgy van az kérem . Ahova ORRbán engedi .
silber13
Ideje lenne a becsületsértési perek sokaságának elindulni. Az az agyhúgyköves Posán talán, ha az igazat böfögné. Nem a minimálbért akarnák csökkenteni, hanem annak a költségeit. Némely különbség kandikál ki... De ez a Pósán féléknek magas, mint csirkének a zsiráfitató...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.