Sorra állítja maga mellé a Parlament független képviselőit Gyurcsány Ferenc. az ok: a költségvetés végső megszavazását csak így látja biztosítottnak. Mit ad szolgálataikért cserébe a kormányfő - ezt kérdeztük a legutóbbi érintettől, Császár Antaltól, a Vállalkozók Pártjának elnökétől, a Fidesz frakció korábbi tagjától.

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsolti
naív leszek, de ha az amit ő képvisel, nem egyezik a csorda elképzelésével, miért ne szavazhatna másképpen? sosem értettem ezt, hogy ott ülnek ennyien, majd amikor a gombot kell nyomni, egy bekiabálja a frakcióból, hogy melyiket, és akkor azt nyomja mind. különben meg azt se tudja, miről van szó. minek ennyi képviselő, ha úgyis a szájukba adják a választ? mit képviselnek? a pártjuk érdekeit, vagy azokét, akik bejuttatták?
Evikati
zsolti: Véleményem szerint ezek az emberek azért álltak be a "csordába", mert azonos nézeteket vallanak a világról, hazánk politikai és gazdasági helyzetéről és talán motiválja őket az a tudat, hogy többen, többet tudnak tenni a választóikért, az emberekért. Hát bizony, ez közelről sem így van, hát még távolról, ahonnan mi figyeljük az eseményeket. A politika mindenhol ilyen.Korrupció, álszenteskedés, hazugság, jó nagy átverések tárháza. Mi, választók meg évről évre bedőlünk nekik.
Zwei
talán inkább "négyévről négyévre":P
Zwei
ogy-képviselő választás - rendesen - négyévenként van:) ... csak most a pöcsödi lepuccsolta időközben a félérett meggyet:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.