Az állam saját hatáskörében valósítja meg az elektronikus útdíjszedési rendszert - jelentette be a kabinet döntését Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Vásárosnaményban, a kihelyezett kormányülés után tartott sajtótájékoztatón.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Gondolom a KÖZGÉP-nek erre is meg van a tevékenységi köre.
bundi
na erre azért befizetnék. amikor saját hatáskörben, este a hivatalban összebütykölik a műholdas technológiát, majd reggel fellövik.
"A helyzet súlyát jelzi, hogy bár az e-útdíj-tender lebonyolítása az ÁAK (állami autópályakezelő) feladata volt, az év elején minden, az üggyel kapcsolatos döntéshozatali, koordinációs és kommunikációs hatáskört elvontak tőlük, és az NFM-hez telepítettek át. Az Állami Autópálya Kezelő Zrt-t múlt héten levélben tájékoztatta a Getronics norvég partnere, a Q-Free arról, hogy nem vesz részt az elektronikus útdíjrendszer megvalósításában. Ezzel a Getronics elveszítette egyik legfontosabb alvállalkozóját, amely a műszaki referenciát is biztosította volna a projekthez, a Q-Free ugyanis a rendszer üzemeltetéséhez feltétlenül szükséges műholdas helymeghatározó technológiát szállította volna."
de ahogy elnézem, azért részben benne van az nfm keze is a sikerben.
forrás:
www.portfolio.hu/vallalatok/it/bukott_az_e-utdij_tender_elszallt_75_milliard_forint.178301.html

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.