Ha az ország GDP-je csökken, akkor az állami szektorban nem jár jutalom, márpedig 2012-ben nem volt gazdasági növekedés Magyarországon - mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Vásárosnaményban a polgármestereknek fizetett jutalmakkal kapcsolatos újságírói kérdésre.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
@Mobil123: Mondhatta volna azt is, hogy pillanatnyilag rükvercben a gyorsnaszád, de nemsokára elérjük célunkat, ott leszünk, ahol a part szakad.
bundi
@csikknorisz: most vagy én vagyok a hülye, vagy ezek nem állnak már szóba sem egymással:
propeller.hu/itthon/2602772-matolcsy-diadalittas-lam-lam-produkaltunk#c711727
...vagy én vagyok a hülye, mert ilyeneket kérdek?
csikknorisz
@bundi: Mikor hogy hozza a helyzet. Ha dicsekedni kell, akkor frankó minden.
jancsik68
Aki munkáját nem végezte el ,annak nemcsak jutalom nem jár,hanem fizettség semFideszes képviselő,és kormányzó urak.
coyote3
Nagyon balf@sz! A hülye intézkedéseitek miatt csökken. Neked levegő sem járna:)))))
senkifia68
A GDP alakulásától eltekintve is létezik egy eszement szemlélet! Az állami cégeket karcsúsítani kell, mert a közpénzeket élik fel. Talán érthető! Talán.
Olvasom a napokban, hogy az önkormányzati cégek vezetői sok milliós jutalmat kaptak, mert gazdaságosabbá tették vállalataik működését.
Megnéztem néhány esetet és dobtam egy hátas kis híján. A gazdaságosabbá tétel szinte kivétel nélkül létszám leépítésből fakad (nem az IMF hint ezt a baromságot évek óta?) Egy cég az utolsó negyedévben elküldött 10 alkalmazottat. Ezzel 25 millió Ft megtakarítást ért el. Viszont a maradóknak kell ellátni az elküldöttek munkáját is (ÁTSZERVEZÉSSEL!!!???) ami az esetek többségében a közvetlen munkatársak folyamatos túlterhelését eredményezi. Tehát a cég megtakarított 25 millát, aztán év végén a vezér, a területi ig. az osztály vezetők, a szakreferensek... stb.a megtakarításért összesen 25 mFt jutalomban részesültek.
Tehát ki és mit takarított meg? Elküldtek 10 embert átlag 4 fős családot számolva 40 embert érint! 40 ember fogyasztásának brutális csökkenése fog hiányozni a kosárból a kereskedőnél, a közlekedésben, az egészségügyben... és a sok-sok negyven, az államkasszában! És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy mi lesz a jutalmazottaknál halmozódó pénzekkel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.