Minél többen bízzunk a gazdasági fordulatban, annál közelebb jön - üzeni Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter. A nemzetgazdasági miniszter biztonságos vizekre evezett, miután két hete egyetlen...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

no mercy
@bundi: A hit sok mindenen átsegít, de erre építeni egy gazdaságot...
Hellcat
Hát ez elég nagy reménytelenségre utal...
bundi
@no mercy: ennyi erővel repülni is taníthatna minket.
(nem tudom olvastad-e a galaxis útikalauzt. valamelyik részében erre is írnak módszert)
de ha felmennék egy tetőre, és fennen hangoztatnám, hogy én tudok repülni, mert hiszek benne, utána ha valamilyen csoda folytán túlélném, nem biztos, hogy kineveznének nemzetgazdasági miniszternek.
no mercy
@bundi: Az a helyzet hogy egy olyan helyen dolgozom akinek innen ismerheted a vezetőjét, ő is azt mondta mindig hogy egy gazdaságot tudni kell irányítani, fejleszteni, piacképesnek kell maradni, másként nem működik. Ezt az elvet vallom én is, és ezt kellene a kormánynak is jobban követni. A főnököm kissé túlzottan elvakult a Fidesz felé, de rendes ember és nagyon jól fizet. Én azért nézem azt is ahogy elszegényednek az emberek a saját hibájukon kívül, a szomszédomnak például kifizetem a téli rezsiköltségüket mert két gyerekkel egy hónap alatt elvesztették a munkájukat. Mindezt 3 saját gyerek mellett. Lassan az az érzésem hogy ezt nekünk kell megtenni mert a kormányoknak csak a milliárdok a fontosak saját zsebbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.