Ma, a holokauszt emléknapján az utókor felelőssége, hogy megemlékezzen a világtörténelem legsötétebb időszakának áldozatairól. A mi felelősségünk, hogy sose felejtsük az elhurcolt milliók szenvedését és a társadalmon ütött csontig hatoló, a mai napig ható sebet - olvasható az MSZP közleményében.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Miért is kellene emlékeznem rá? Pajzán gondolat sem voltam! A szüleim is 10 év körüli gyerekek voltak, tehát nekik sincs hozzá semmi közük!
Zsoel
"Ma, a holokauszt emléknapján az utókor felelőssége, hogy megemlékezzen a világtörténelem legsötétebb időszakának áldozatairól. A mi felelősségünk, hogy sose felejtsük az elhurcolt milliók szenvedését és a társadalmon ütött csontig hatoló, a mai napig ható sebet."

Anyád!

Hát énrám ne lőcsöljön semmiféle felelősséget senki! Mi közöm nekem ahhoz, hogy 60-70 éve halott emberek mit csináltak a háború alatt?!
Tehetek róla? Nem.
Meg tudok változtatni akármit is az utólagos rinyálással? Nem.
Akkor?
Teszek a holokausztra magasból, ez a zsidók magánügye, hagyjanak békén a témával!
KöBüKi
@Zsoel: Tartok tőle,hogy rákerestek ami bekövetkezett.!!!
kedwes
Nincs bajom egyes népcsoportok emlékeivel Magyarországon, amíg Mi Magyarok kellően megemlékezünk a saját véreinkről. Pl. Don kanyar! Vagy a szintén munkatáborokba hurcolt Magyarokról, aki nem izraelita vallásúak voltak. De egy fillér kártérítést sem kaptak, sem az élve maradottak, sem az elhunytak hozzá tartózói!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.