A holokauszt emléknapján az antiszemitizmus és az idegengyűlölet, valamint a Jobbik ellen a Colosseum elsötétítésével tiltakozott Róma városa és a római zsidó közösség, s a megmozduláson a római magyar nagykövet is beszédet mondott.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerék
Osztán akkor mostan minden fasza lett...ennek is annyi értelme volt mint a lábatlan lónak.
tűzróka1939
Na ezzel meg is van oldva a fajgyűlölet :) . Ugye milyen egyszerű ! Most viszont én kérek minden embertársamat arra,hogy támogasson a szegénység elleni küzdelemben . Kérem mindazokat kik egyetértenek nézzenek Budapest irányába :) kb. ennyi értelme van a világítás lekapcsolásának . Törvény kell nem energia takarékosság !
craven
Inkább a romáknál kellene lekapcsolni a fűtést!
swastika666
Hála Isten ez egy ingyen reklám nekünk Jobbikosoknak.
És pont Rómában volt ez az akció, a fasizmus melegágyában. Tőlem újra fel is gyújthatták volna. De Brüsszelt jobban szeretném égni látni. Ott intézik a sorunkat, nyomorunkat.Ott kapják az ukászt a New York-Tel Aviv tengelytől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.