Keleti nyitás címmel szakmai képzést indít márciusban a Lakitelek Népfőiskola és a Kelet- és Közép-európai Kutatásért és Képzésért Alapítvány. A kurzus célja a kormány vonatkozó új stratégiájának és a keleti térségnek a minél alaposabb megismertetése - közölte a népfőiskola. A Lakitelek Népfőiskolán tartandó előadásokra és foglalkozásokra olyan 35 év alatti fiatalokat várnak, akik - munkájukkal vagy tanulmányaikkal kapcsolatban - érdeklődnek a téma és a régió iránt, és esetleg maguk is szívesen vennének részt a stratégia megvalósításában. A képzés hasznos lehet azoknak is, akik a későbbiekben szeretnének foglalkozni a térséggel. A kurzus résztvevői olyan átfogó szaktudásra, elméleti és gyakorlati ismeretekre tehetnek szert, amelyek nem szerepelnek sem a magyarországi felsőoktatás, sem más képzési intézmény kínálatában.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
P-Márta
@bundi: igazad is van, meg nem is, szerintem. A változtatást EL KELL KEZDENI ! - ha ezt senki nem tenné meg, az lenne a tragédia, vagy "tragikomédia" a néppel!
2012-re valamikor azt hittük egy teljesen más életfeltételek adódnak majd az embereknek, erre a totális kirablás érvényesül! - tenni kell, BÁRKI, CSAK TEGYEN!
AZ ÖSSZEFOGÁS az egyetlen mód és út, csak erre még sokaknak rá kellene ébrednie, azoknak is akik "gyökérből" mindent elfogadnak, amit a fidesSSSSS cselekszik.
tűzróka1939
@gabrella: Azt tudtam,hogy nem új a népfőiskola . Csak szépen beillik a sorba . Lezsák már akkor sem volt normális . Sunyi akár a "tyúktolvaj" ravaszdi .
tűzróka1939
Emlékszem még micsoda felhajtás volt körülötte . Sokszor az idegbaj kerűlgetett Lakitelek hallatán . Még ma is . BRRRR !!!
bundi
@P-Márta: erre adták a felhatalmazást azok akik a bianko szelvényen oda tették az ikszet.
az értelmesebbja aki tehetne valamit, az lelép, mert itthon az elkövetkező 5-10 évben nem tudja a családját megfelelő szinten eltartani ( meg minek is tenné ki a családját támadásoknak, képzeld el mi lesz itt 2014 után, ha elzavarják a fideszt) . aki meg marad, az beáll a sorba. ez van mint mondtam:
"C'est La Vie"
marlin
@gabrella:( ma, 10:09 )
Hát nem egészen, bár a Lakitelki Találkozó egyik meghatározó eleme a "gengszterváltásnak", ha pl. a Pozsgai (a Hazafias Népfront főtitkára, az MSZMP KB tagja) nem "közöltette" volna a két teljes lapoldalas "összefoglalót" a Népszavában már senki nem emlékezne a Bihari Mihály, Gombár Csaba, Pozsgay Imre előadásaira!! (Bár sokaknak így is nehezére esik!!) Szerintem olvasd el Furmann Imre: Vihar a sátorban c. Lakitelek könyvét és sok érdekességet találsz (na nem az Orr bánról), a rendszerváltás(!) szereplőiről!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.