Csökkent az IMF-megálla-podás esélye, mivel a valutaalap nem rugalmas hitelkeretet adna az országnak - közölte Orbán Viktor Brüsszelben. A kormányfő azt is bejelentette, hogy a piac által korábban várt február helyett csak március 1-jén nevezi meg jelöltjét az MNB élére

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose1
Egyértelmű volt hogy 2-évig hazudoztak, inkább máshonnan vesz fel hitelt Orbán 2x-kamattal ,igy nem tudják ellenőrizni hová tűnnek el e pénzek!
bakegya
@overdose1: azt nem állítanám,hogy nem tudni hova és hogyan tünteti el a szentéletűvé vált victorus, a már túlélésre is csak a magyarok többségének kevés ,naponta gyöngített forintot.
Az igen gyorsan és zsírosan nem munkabérből meggazdagodottakat egyetlen jól működő kapitalista,profitorientált államkassza se jutalmazta volna oly módon mint ahogy orbánka es szabadságharcos csapata önkiszolgálta magát az 56-osok újrahantolásától kezdődően.Ha gyöngén számolunk akkor is sok.A "HITELTELEN" piaci fenntarthatóság az ellenőrizhetetlen belügyeskedést teszi lehetővé és ezért nagyon sokan nem fogják túlélni magyarországon,de bevárni sem a sikertörténetesdi végét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.