Ma tartotta alakuló ülését a Felsőoktatás Kerekasztal. Ezen részt vett a Rektori Konferencia, a HÖOK, a kormány, a Magyar Iparkamara, és a Magyar Európai Üzleti Tanács.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@lbs: tudod túl sok olyan munka volt a végére, hogy az uniós pályázatokhoz már ingyen kellett a terveket megcsinálni, és pénz az csak akkor volt, ha nyert a pályázat.
és mivel gondolom tudod hogy az országnak ezek ellenére kellenek az egyetemek, mit is tesznek értük? engedik, hogy uniós támogatásokra pályázzanak, és ha nyernek a vezetőid verik a mellüket, hogy magyar egyetem meg milyen faszák is vagyunk.ennek ellenére az egyetemek elvonásai igen jelentősek.
index.hu/belfold/2012/11/26/szenszunet/
szerinted a bme mekkora elvonást kapott (tudod közlekedésmérnöki kar )
Január
Piacképesség azt jelenti, hogy aki elvégzi az egyetemet főiskolát találjon is munkát magának. Ezért részben az állam, részben az egyén is felelős. Az biztos, hogy nagyon nehéz ma meghatározni, mi az a végzettség amire kereslet lesz 5-6 év múlva. De vannak olyan szakok, melyeket már most ki lehet lőni, hogy kell-e 5-6 év múlva vagy sem a társadalomnak.
Azért, hogy "gyerekmegőrzőket" csináljuk az egyetemekből, ahol a későbbiekben nehezen hasznosítható tudásra tesz szert a diák teljesen felesleges ott tölteni az időt, teljesen felesleges költség az társadalom számára.
bundi
@lbs:szentendre, kossuth lajos katonatiszti: múszakis tiszt
debrecen ybl, majd pécs pollack, építész
eger eszterházi fizika tanár
és most london.
"Amiket beírtál az a tipikus fotelértelmiségi gondolkodásmódját tükrözi.
Ami némileg lejjebb vagyon, mint bányászbéka hátsórésze..."
tudod ez kicsit szíven talált.
de hát hol is lehetek hozzád képest. aki oly nagy vagyon, mind szellemileg mind testileg (az agyhalál jelei nem látszódhatnak rajtad túlzottan)
human
Parrag nyilatkozta azt is, hogy minél több a munkanélküli egy térségben, annál vonzóbb a befektetők számára. Ez így is van, de csak azért hagyni nőni a munkanélküliséget, hátha tülekednek majd a befektetők, az enyhén szólva naivitás. Főleg Budapesttől több mint száz kilométerre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.