Tavaly február 3-án állt le a Malév, aminek még mindig van repülője, néhány milliárdos vagyonát viszont hatvanszorosan haladják meg az adósságai. Elvesztettünk négy országot, tucatnyi várost és négyszázezer utast.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
170 milliárdos csődtömeg? És a 600 milliárdos önkormányzati támogatás, az 500 milliárdos MOL, a nem tudni még hány milliárdos EON? És a 3000 milliárdos magánnyugdíjpénztár? Abból sem tellett? Persze, a Gyurcsány...
Pálinkafőző Rézüst
@vukkocska: Eon..875 milliárd. Legalábbis eddig még nem cáfolta sem a vajdus, sem a papagájkommandó.
vukkocska
@Pálinkafőző Rézüst: ezekhez képest mi az a sz@r 170 milliárd?
Pálinkafőző Rézüst
@vukkocska: amikor Bajnaiék leléptek, Oszkó otthagyott a fideszéknek kétféle kidolgozott, az EU által elfogadott tervet a MALÉV megmentésére!! El sem olvasták, úgy dobták ki! Utána letagadták hogy volt ilyen. Amikor Oszkó bemutatta a tervek másolatait, akkor elismerték, egyetlen eldugott sorban a fidesz.hu.n. Viszont egyetlen média sem mert beszámolni róla. Szegény MALÉV. És mennyi mindent tönkre tettek még..
vukkocska
@Pálinkafőző Rézüst: Így igaz. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.