Az LMP kockázatos lépésnek és felelőtlenségnek tartja, hogy a magyar állam megvásárolta az E. ON gázüzletágát - mondta Vágó Gábor.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@palika: Sajnos igen, itt egy "rosszul értelmezett" privatizáció zajlott!

(Az államnak nemcsak törvényekkel/rendeletekkel, de tevőlegesen is rajta kell tartani a "kezét" a termelés prioritásain/fogyasztáson.)
coni
Nemcsak kiosztottak egymás közt 500 millió eurót, de még ügyesen elmagyarázzák a buta néptömegnek, hogy ez "súlyos nemzeti érdek" és labanc aki nem érti meg.
Az lesz a vesztük, hogy egyre többen vannak a labancok, akik nem szeretnék, ha lerabolnák az országot.
Dr.luigilongo60
@verőce21: " Stratégiai iparágazatokba/közműszolgáltatókba sajnos bele kell vásárolni az államnak, csak így tudja kézben tartani, hogy ne "szabaduljanak el" az árak."

Ez teljesen igaz...csak nem Magyarországon.
overdose
KI adta el? 2001-ben a fidesz? miről beszélünk igy lehet aratni elszámoltatás nélkül!
Manno István
Akik ennyire tudják, hogy mi az érdeke az országnak, azok jobb ha eltűnnek a politikából. Hála Istennel ezt az LMP meg is fogja tenni!
szaboria1
Lehet ez egy igazi játék amit most csinálnak egyszer fillérekért eladnak valami aztán nagyon drágán vissza veszik és csendben meg osztozkodnak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.