A választások után a DK, Dobrev keresi a válaszokat. Nagyon intenzív munka folyik...nagyon intenzív munka folyik...nagyon intenzív munka folyik...nagyon intenzív munka folyik...nagyon intenzív munka folyik...nagyon intenzív munka folyik...nagyon intenzív munka folyik...nagyon intenzív munka folyik...nagyon intenzív munka folyik...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
FLETÓ
@csak úgy...: Ja! Például balos haverod: @Eladott Ország: !!!
136. bátor
INTENZÍV OSZTÁLY = Árnyékkormány?
kereső
@136. bátor: Azért nem kell ennyire lemenni kutyába, MP-tek, az "árnyékkormány" programjának fejezeti cimeit adta elő, mint saját kútfejú gondolatait. Jó, bele rúgni a volt!!! demokratikus ellenzékbe, ugye?Amúgy Klára két diplomás(közgazdász-jogász, közgazdasági phd-val rendelkező, négy nyelvet anyanyelvi szinten biró hölgy,. szóval, te hol állsz tudásban?
136. bátor
@kereső: Sokra megy vele! Főleg a szavazói! Ja! A nagyokos Apró-sarj ledarálta az MSZP-t, s beszippantotta jórészét a tagságnak ...
Na, de ezt mi választók már nem toleráljuk neki! Azután hogy az ura 2004-ben mit művelt Medgyessyvel... Hol van Bajnai Gordon??? Kerítsétek elő!!! Na, ő...
Dr. Proktor
Magyar Péter 2 hónapra leosztott napi 8 óráját a terepen és Klára asszony 36 óráját összehasonlítva, 400/36 - eredményesség tekintetében az arány a DK-nak kedvez... mondhatná a "közkedvelt" Feri!
Mindenre van magyarázat, például Komjáthy polgártársnak is: "Fülig ér a szám, mert azt látom, hogy az MSZP-s polgármesterek megerősítik a pozíciójukat, és nagy reménységgel vagyok abban a tekintetben"
Hasít a koalíció!
kereső
@136. bátor: Mit kellett az mszp-n "ledarálni"? Az "apró sarj" 2021-ben lépett be politikai életbe. Nem vagy te egy kissé szétcsúszva az "időtengelyen"? Talán emlékezhetnél mesterházyra, meg a többi nagyon okos, és állandó megújásra az mszp-t illetően. Bajnai-t is mesterházyn kérd számon-és főleg az mszp-n. Meg Botkát se hagyd ki. Ami meg medgyessy "megpuccsolását" illeti...talán emlékezhetnél arra, hogy az szdsz volt a "kezdeményező" a D-209 "botrány" után, amelybbe beleálltak a szocik a nagyhatalmú megyei elnökökkel. Mondom én, hogy szétcsúszol az időben. Na, de majd most , miután Hegyi Gyula kiadta a jelszót...mszp, előre egyedül...meg kell mutatni a valódi!!"baloldali" politikát. Kunhalmi majd megmutatja, vagy majd ismét megújúlnak. Na, majd akkor beállhatsz az mszp-s rajongó táborába. Városi legendekből meg akkor sem lesz "igazság", ha azt nagypofával és fenne hirdetik, mint te is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.