„Semmilyen jogi védelmem sincsen, nem tudom, hogy valaha hazakerülünk-e innen élve”- mondta a hvg.hu-nak elkeseredetten a Bora Borán kisfiáért végsőkig harcoló magyar nő. A 34 éves Nyíri-Kovács Patrícia két hetes nyaralásra érkezett japán üzeletember férjével, hogy rendbetegyék kapcsolatukat. A rövid kirándulásból egyéves fogság lett. Az ügyben az igazságügyi tárca a francia kormányhoz fordul.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
@tűzróka1939: Te is csak harcolnál a lányodért és az unokádért:((

Nagyon alaposan át kell gondolni egy vegyes házasságot. Mielőtt házasságot kötünk, jól meg kell ismernünk a másikat és jobban odafigyelni az aggasztó jelekre, amik persze az elején nem mindig egyértelműek. A kulturális különbségeket még csak át lehet hidalni, ha két értelmes, szerető ember áll egymással szemben. Viszont ha megjelenik a családon belüli erőszak is, ott már nincs helye sem áthidalásnak, sem kiegyezésnek, sem további közös, családi együttlétnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adsl70
milyen régi nóta ez a boloncs pecsa mert nincs jobb szó az egzotikusért a kalandért beválal egy nem vagyok rasszista, de akinek barna az belül is tisztelet a kívételnek. Nálunk kis hazánkban akit bevesz a cipész szövetség azt is lerendezi a többség, hát ha még idegen vagy muzulmán ahol a vallás szerint a nő egy állat, itt igaz is egy agyatlan állat mert nem csak magát a gyereke sorsát is elszabta.
tűzróka1939
@adsl70: Akinek barna az belül ? Setét . Japánban amúgy is a feleségnek kutya kötelessége a férjének szót fogadni . Hiába tanul bármelyik nyugati országban akkor is megtartja hazája szokásait . Abba nevelték fel .
adsl70
@tűzróka1939: azért írtam a cipészes példát ott is a feleségnek kell követni a férjet, mint indiában.. de francia aki elfogadta az europai normákat. Ilyen nőt nem tudom kellett neki az egzotikum most tessék mit is gondolt nincs inygen ebéd sehol..
dubitus
Ne pocskondiázzátok szegény nőt!
Olyan lól nézett ki a pasi... - bankkártyája.
Tekla
Az elefánt is egy jó nagy állat a viziló is ,meg a zebra is. De zebrelefán ,meg elfávizi az nem létező állat faj!
Még az azonos kultúrájú társsal is nehéz egyeztetni az együtt élés során Akkor mit várnak ezek a nők ?
tenger49
sajnálatos a történet,de az anyuka fözte magának.tisztelt hölgyeink mikor veszik észre,hogy a mienktől teljesen idegen kulturáju férfiakkal nem biztos,hogy kifizetödő a házasság!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.