A felsőoktatás helyzete volt a téma szerdán este a Fidesz gyulai frakcióülésén, ahol az egyik, névtelenséget kérő résztvevő szerint Orbán Viktor miniszterelnök kijelentő módban beszélt arról, hogy – közelebbről meg nem nevezett – kisebb vidéki főiskolák fognak megszűnni. Ez felhördülést keltett a vidéki képviselők körében, de a kormányfő taktikus módon megelőzte a nagyobb vitát azzal, hogy megígérte: egyenként ül le az érintettekkel, és valamilyen módon kompenzálják a településeket. A szerda esti vita során – amelyre mobiltelefonokat a képviselők nem vihettek be – forrásunk szerint nem szólalt fel Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár, hanem Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter tartott egy körülbelül egyórás előadást. Ebből forrásunk szerint az derült ki, hogy a felsőoktatásban „kupleráj van”, mert még azt sem tudják megmondani az intézmények, hogy mennyibe kerül egy hallgató.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mekkelek
@entero: Én nem verem a nyálam azzal hogy ki és mi vagyok, illetve milyen körökbe tartozok azt a magad fajtával amúgy sem osztanám meg. Aki tesz valamit azt a tettei és a környezete minősítik, nem pedig saját maga, kivéve persze a kört amibe tartozol ott tündérmese van. Vezéretek és sleppje a csápolásotok, ujjongásotok stb. mellet éppen az ország jövőjét verik szét, teszik tönkre...
kukac50
Leépítés van! 20 ezer tanárt küldenek el,kifizet adót ha mindenütt embereket küldenek el.
Az országunkban okosabb ember nem lehet mint Matolcsy. Aki Tőle egy fokkal okosabb azt el kell taposni.
Dr.luigilongo60
@entero: Befér még a fejed az ajtón ekkora arccal?
kacsa0707
Egy egyszerű tanmese a falusi kocsmákról!
Régen minden falu közepén volt egy templom, és egy kocsma.
A falusiak látták, hogy milyen jól megy a kocsmárosnak, és elhatározták páran, hogy ők is nyitnak egy kocsmát, és ezek után érdekes egyik sem tudott megélni a kocsmából.
kacsa0707
A legfontosabb még, hogy a falu lélekszáma egyre csökken.
entero
@Dr.luigilongo60: Tudod te, milyen nagyok az ajtóim? :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.