A Loki szurkolótáborának "ultrái" zavarták meg a Hallgatói Hálózat fórumát egy debreceni teázóban, mert a diákok véleménye szerint stadionépítés helyett az oktatásra is lehetne fordítani a milliárdokat. A vagy.hu beszámolója szerint az életveszélyes fenyegetéstől a tettlegességig terjedt a "hatáskörük", a rendőrök pedig elegánsan "félrenéztek".

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Persze hogy félrenéztek. Sintérsanyinak esze ágában sincs beküldeni a saját csicskáit Mr. 20 százalék droidserege ellen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Valahogy meg kell nekik hálálni az új stadionok építését,
amit még nagyobb élvezettel fognak szétverni,
mint a jelenlegieket, mert ezeket már unják !
lbs
Elhallgatva a szurkolókat volt némi igazuk!

Különben látszik, hogy hol talál halló fülekre ez a retro-performance amiben a hőzöngők azt akarják megismerni, mint a pedofilia miatt elítélt ésd börtönviselt Daniel Cohn Bendit és bandája annak idején '68-ban Párizsban.
A demokrácia gyengeségeit kihasználva anarchiát kelteni.

A komoly egyetemek hallgatói (BME. Miskolci Egyetem, Széchenyi Egyetem, Szent István egyetem, Óbudai Egyetem, az Orvosi Egyetemek országszerte stb. ) ezalatt nem hőzöngenek, hanem azt teszik amit tenniük kell: A tudás minél alaposabb elsajátítását.
nemkati
@lbs: Ez igaz a 2006 őszi hőzöngőkre. Ők valóban nem a munkájukat végezték mint a rendes becsületes dolgozók, ők valóban ezért mentek az utcákra: "A demokrácia gyengeségeit kihasználva anarchiát kelteni. "
Proli
@lbs: Eddig tiszteltelek a műszaki tudásod miatt de megundorodtam tőled, mert látens homoszexuális és látens pedofil vagy!
Egy ezer éve lezajlott és soha be nem bizonyított dolgot hozol elő ami arról árulkodik, hogy lelked mélyén azt tennéd amit szegény politikusra testálsz.
lbs
Felőlem undorodhatsz, ha éppen ehhez támadt kedved... A te dolgod...

Hogy én mitől vagyok "látens homoszexuális, meg pedofil" azt nem tudom, de nem is érdekel, hogyan jutottál erre a "mélyenszántó" következtetésre.

A kérdéses "dolog" nem ezer éve, hanem negyvennégy éve zajlott Párizsi kezdettel, de tulajdonképpen egész nyugat-Európán végigsöpört. Voltak még mellékesemények is, pl. a "RAF" -osok, (Nem keverendő össze a brit királyi légierővel!), a "Brigade Rosso" és más rokon anarchista szervezetek véres tevékenysége.
Cohn Bendit pedofil dolgait különben már régen bebizonyították az ottani hatóságok, meg az ügyészség, le is csukták ezért.
Daniel Chon Bendit a "szegény" politikus ma az EU-ban rontja a levegőt, (A miniszterelnökünkével vetekedő javadalmazással...) ő a hozzá hasonlók igen komolyan hozzájárultak ahhoz, hogy egyre jobban terjed az euró-szkepticizmus és maga az EU egy tehetetlen vízfejjé váljon és képtelen legyen kezelni érdemileg azt a válsághelyzetet, amibe az ottani - a saját zsebük tömésén kívül - semmihez nem értő politikusok belekormányozták.
Közeleg az idő, amikor az EU kénytelen lesz újjáalakulni és visszatérni az eredeti helyes úthoz, amelyet még annak idején a nagyszerű emlékű Adenauer kancellár és a - politikusként - kiváló kvalitású De Gaulle jelölt ki.
human
"A Fidesz 2010-es pártlistáján is indult az a futballdrukker, aki hétfőn a HaHa debreceni fórumát megzavarta. A vagy.hu videóján is látható férfi, Szepesi Miklós Zsolt a Magyar Vállalkozók Pártjának Hajdú-Bihar Megyei elnöke volt. Az azóta Loki-drukkerek vezetőjévé vált Szepesi Miklós Zsolt torokelvágással, kocsmaszétveréssel fenyegetőzött." /forrás: Klub Rádió/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.