Négy helyszínen tartottak szoftverellenőrzést a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Főigazgatósága járőrei, ahol összesen hét számítógépet foglaltak le, mert azokon nem jogtiszta szoftver működött....

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Be is csukhatják szerencsétlenek az ipart, mert olyan bírságot kapnak, hogy azt semmilyen vállalkozás nem bírja ki lábon! Azon kellene inkább elgondolkozni, hogy ezeket a szoftvereket nem súlyos százezrekért kellene adni, hogy az egyszerű vállalkozó is meg tudja fizetni. Gondolom zömük, vagy ennyit, vagy annyit fizettek adót, járulékot. Most már ennyit sem fognak. Így kell ezt csinálni, vágjuk le a fejős tehenet, oszt jónapot!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
A fogorvosokra, plasztikai "zsebészekre" ... nem is sorolom
mikor fog lecsapni a NAV ?
Pilóta
@lópicigáspár: 11:07
Nem nagyon nézted be, mert a BMW 750iLCI, 450 lovas:-)
lópicigáspár
@Pilóta: Volt szerencsém a kezeim közt tartani egy ideig egy ilyet! Imádtam, csak az isten benzinje is kevés volt neki, persze úgy ahogy én használtam! :-)
kukac50
Meg kell szüntetni a kis és középvállalkozásokat, azon dolgoznak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.