Nem lesz habostorta a mindennapi élet azoknak a családoknak, amelyek házhoz jutnak az Ócsa-alsópakonyi lakóparkban - írja a Blikk.

Nagyjából a semmi közepén húzták fel azt a 80 házat, ami március végéig készül el. A lakópark szomszédságában ugyan áll egy kiskocsma, amelynek egy részében már nyílt egy kis vegyesbolt, de egyébként mindenért kilométereket kell majd autózni, biciklizni, legrosszabb esetben gyalogolni hóban-fagyban, esőben, kánikulában.

A Blikk a helyszínen lemérte: az első buszmegálló Ócsa központja felé 3,7 kilométerre van a bedőlt hiteleseknek épülő házikóktól, a benzinkút és tüzép – ami azért nem lényegtelen, mert a házakhoz nem vitték el a gázt, tehát központi kis kazánokkal lehet majd fűteni az otthonokat – mintegy 4 kilométer.

Ahogy az első zöldséges is, s aztán egy kilométerre odébb az első kis ABC, majd egy Tesco. A vasútállomás 5,4 kilométerre van, az óvoda 5,5 kilométerre, míg az általános iskola már 6-ra. A postáig, gyógyszertárig és a bankig pedig már 6,2 kilométert kell talpalni.

További részletek a Blikk oldalán >>>

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Érdekes hogy ilyenkor egy Fideszes se ír ide meg hasonló híreknél se nagyon olvasok mert szerintem még ők is elsírják magukat rajta hogy ilyen körülmények közé taszítja a Fidesz az embereket a semmi közepére rakják a gondot majd valahogyan csak megélnek egyáltalán kinek az elmebeteg agyából pattant ki hogy a semmi közepére építsenek olyan házakat amik nem felelnek meg semmilyen követelménynek 50 m2 es gáz sincs benne a tűzfal osb lapból van összetákolva a bolt iskola óvoda kilométerekre van munkahely sehol és 30.000.000 ért épült darabja.És ezeket a putrikat majd sikertörténetnek fogják elmesélni és persze azt is hozzá tenném hogy valaki megint k*rv*ra meggazdagodott az emberek nyomorából!Köszönjük Fidesz 2014 ben tuti rá szavazok!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
@gabrella: Igen 30 millió ezekért a putrikért és kilehetett volna fizetni a hiteleket és úgy bérbe adni a bajba jutottak házait sokat lehetett volna spórolni és nem 80 családot mentettek volna meg a bajtól hanem több 100 at de akkor valamelyik Fideszesnek vagy épp ZOrbánnak a rokona nem nyert volna több 10 milliókat ezen az építkezéssel!
Utálom az Mszp-t de ilyen aljasságok sorozatát azért nem művelte a szerencsétlen emberekkel mint ez a tetű banda!!!
A Tündik bündije
Komolyan mondom, az már röhej, hogy ez a szerencsétlen banda egyszerűen egy istenverte feladatot nem képes megoldani, még olyat sem, amire van szakembergárda, és nekik csak rá kell bólintani a tervre. Ez a b@lfaszok kormánya...
egyember
A lakópark tényleg távol van mindentől.
Különösen a tisztességtől és a józan észtől.
De hát tulajdonképpen nem is baj. Akik odaköltöznek (költöznének ...), azoknak úgy sem lesz pénzük arra, hogy fűtsenek, bevásároljanak, utazzanak (bárhova is, különösen nem a munkahelyükre, mert olyanjuk úgy sem lesz ...).
Egész nap gyönyörködhetnek a szép kilátásban. A környezetükre, meg a jövőjükre.
bakegya
Várjuk meg az immár 15.évértékelőt!-lehet hogy ez lesz az utolsó szabadon lecsöpögő pálesz a pohárba,de ez legalább még a mienk!
Lila dalra kel a lila nyakkendő a MI-LENNE-NÁLAD is szinpadán-ha nem lenne nálam már!-c darab.Írta,rendezte,előadja...magyarország,magyarország...a köbön,Ócsa,Devecser-meg mindenki aki a reklám helye ott van,csak mi nem vagyunk sehol,de a "távolság halott" kusza szem már azt is látja! @A Tündik bündije: türelem ,türelem ezek jobbfaxok,be fogják bizonyítani.Az ócsá-nyzással máris jobb óvatosnak lenni...
Zsuga
Nem lesz ott gond a távolság! Kénytelenek lesznek megoldani a sűrű buszjáratot arrafelé is, hiszen ha nem így lesz, még nagyobb botrány kerekedik ennek az elmés projektnek értelmetlen volta miatt. Ha az emberek nem képesek bejárni munkahelyekre, hogy a fenébe lenne esélyük kikecmeregni a kakiból? Még úgy is arra lesz elég a pénzük legfeljebb, hogy megéljenek, spórolni ezekből a hatalmas bérekből már szinte képtelenség.
A távolság a legkisebb probléma ott, viszont minden más egy agyament ötlet szüleménye, amiből a bedőlt hitelesek húznak legkevésbé hasznot.
ila51
jaj , és depisek ne pályázzanak , majd ott azzá válnak :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.