Elnézést kért a Szolnoki Olaj KK-Hapoel Holon mérkőzés biztosításáért felelős cég a magyar zászló "kitiltása" miatt, és hétfő éjszaka közleményben tudatta: a beléptetés során előfordulhattak "valós, vagy vélt sérelmeket okozó egyedi félreértések".

A Szolnoki Olaj KK Kft. és a meccsek biztosításáért felelős Védelem Holding Kft. a klub hivatalos honlapján tette közzé közös állásfoglalását. Ebben a két fél félhangsúlyozta: a Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub napok óta tárgyalásokat folytat a - saját honlapjukon a következő mérkőzések meghatározatlan idejű bojkottját kilátásba helyező - szurkolói csoportok képviselőivel. Utóbbiak közleményben kérték a történtekkel kapcsolatos felelősség tisztázását.

Ennek eleget téve a két társaság hétfői közleményében kijelentette: az összecsapást megelőző napon jogszabályi kötelezettségeinek megfelelően a rendőrséggel és a vendégcsapat biztonsági szolgálatával közös bejáráson tisztázta a teendőket. A találkozó után hozott döntések a megszokottnál "feszesebb" beléptetést írtak elő.

Az állásfoglalás szerint azonban a klub és a vele nyolc éve együttműködő Védelem Holding semmilyen formában nem tiltotta meg a magyar, illetve a székely zászló sportcsarnokba történő behozatalát. A biztonsági cég ugyanakkor aláhúzta: a beléptetés során előfordulhattak egyedi félreértések, amelyek "valós vagy vélt sérelmeket okozhattak". Ezek esetleges előfordulása miatt a Védelem Holding elnézést kér - olvasható a nyilatkozatban, amelyben a Szolnoki Olaj KK Kft. kijelenti: az ügyet ezzel lezártnak tekinti.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lbs
Az elnézéskérés ebben az esetben nem segít!
A magyar zászló kitiltása a nemzet meggyalázása!
És tette ezt egy kétlábú őrkutya, aki "félreértett" valamit...
A tettesen és a cégen ezt úgy kell megtorolni, hogy "félreérthetetlen" legyen!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kacsa0707
Honnan importálták azt a "biztonsági céget" ???
Mert, hogy nem Magyar emberek az is biztos.
lbs
@kacsa0707: Hármat találgathatsz...
Valóban - a tulajdonosok "ottaniak" bizonyosan.
tivoli
Szerintem az ilyen meccseket nem is kéne összehozni.
keresztapa
Ha a sportolókban lett volna egy cseppnyi magyar érzület, ország szeretet, akkor pályára sem lépnek, Szerintem nem a biztonsági cég látványáért mentek a szurkolók zászlóval a mérkőzésre. Ja kérem amikor a biztonsági cég, határozza meg a sportolók akaratát, és nem a szakosztály vezetése, akkor az IN -Kál szecurit azt csinál amit Izrael sugall. Szomorú,hogy ezt az eseményt próbálják mis mással intézni, szokás szerint felelős nincs, nem is lesz, Szolnokon ez nem becsület kérdése. Csak a megszokásé.
Egy biztos, soha nem fogok egy zászló tagadó, sport egyesület, mérkőzést megtekinteni
szurkolni, támogatni.
lbs
Az ilyen meccseket szurkolói oldalról egyszerűen bojkottálni kell!
Ezzel a nemzetközi sportszervezetek sem tudnak semmit kezdeni, mert a semmit elég nehéz büntetni...
sokanvagyunk
"a szurkolói csoportok képviselői" nyilatkozata miért nem olvasható a cikkben, mert a lényeg: ők is lezártnak tekintik az ügyet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.