Harmadával csökkentette több tízezer ember jövedelmét az Orbán-kormány Egy egész országrészt sorvaszt el a kormány, ahol már fényes nappal törik fel az élelmiszerboltokat. Télen csak a 22800 forint jár, mert ilyenkor nincs közmunka, ám, ha lesz márciusban, az sem hoz sokkal többet a konyhára: a bér harmadát elvette a kabinet - közmunkások Magyarországon.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
Hát igen ez az Orbán Kormány halálra van ítélve és hiába is próbálják bemesélni entero meg ez a törpe orbán hogy a Fidesz milyen jó sajnos bebizonyosodott hogy a gazdagok még gazdagabbak a szegények még szegényebbek lettek!100% ig egyet kell érteni azzal amit a Népszava ír és amit Vécsi István. a Közmunkás Szakszervezet elnöke mondott hogy egyre kilátástalanabb helyzetbe kerültek a közmunkások és a minimálbért keresők főleg itt Borsodban meg Észak Magyarországon és ezért csak a Fidesz tehet nem az Mszp nem a válság nem az IMF hanem csak a Fidesz hisz változást ígértek jobb élhetőbb életet és azért is szavaztak rá az emberek,de ennek az ellentéte történt a kevés keresetűek veszítettek a legtöbbet ilyen nyomor 2010 előtt nem volt oké akkor se volt kolbászból a kerítés de azért meglehetett élni.A minimálbér többet ért a közmunkások többet kerestek ha esetleg elveszítetted a munkád kaptál egy kis időt hogy találj másikat most van nyomorult 60 meg 90 napod arra hogy találj valamit ha nem találsz a Fidesz szerint nem akarsz dolgozni és dögölj éhen!Ennyit a nagy becsületes igazságos Fideszről aki senkit se hagy az út szélén hanem inkább belöki a szakadékba nehogy talpra tudjon állni!!
entero
@rokker33: Emlékszel még a pecsételős időszakra? Tudod, hány embert hajtottam el akkoriban, akiknek eszük ágában nem volt dolgozni, csak hozták a kis füzetüket? Azért csak gondolj bele, hányan elvoltak egy éven át a segélyből, plusz a fekete munkákból. Meg is lett az eredménye. Aki 90 napon keresztül nem tud elhelyezkedni, ott valami más baj van. Mit gondolsz, ha most is egy évet lehetne segélyezéssel eltölteni, hányan akarnák siettetni a munkát? Ismertem több olyan embert még a szocik idejéből, akik a segélyből meg a feketézésből jobban éltek mint én a munkából. Nem tudom, de én ezt nem igazán díjaztam akkor sem.
miazavalami
@buboska: Emlékszem. Szerintük akkor nem volt alapja az 50 % - os béremelésnek, illetve a 13 havi nyugdíjnak.
csiroki
@marlin: Ez tényleg katasztrofális! Hogy mik vannak.Ilyenről még véletlenül sem lehetett hallani az "elmult nyolc évben".
rokker33
@entero: Oké voltak vannak olyanok akik segélyből akarnak megélni nem akarom írni hogy ki a többség mert nem vagyok rasszista ;) és nem csak ők hanem a magyarok is de hidd el van itt Borsodban Hevesben meg Szabolcsban jó pár hely ahol nagyon nehéz vagy lehetetlen elhelyezkedni mert nincs annyi munkahely amennyi munkanélküli van tudom mert én is nehezen helyezkedtem el pedig akartam dolgozni volt mikor 20 helyre adtam be az önéletrajzomat és a 20 ból 3 helyen írtak vagy telefonáltak a többi arra se méltatott hogy írjon egy emailt hogy bocs de nem kellesz szóval nem úgy mennek a dolgok ahogy te látod már Pest meg Győr se a régi mert ott sincs annyi munka mint 3-4 évvel ezelőtt jó még mindig jobb mint Észak Magyarország.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.