Az úgynevezett tábornokper tizenöt vádlottját felmentette a költségvetési szerv önálló intézkedésre jogosult dolgozója által bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett vesztegetés és más bűncselekmények vádja alól csütörtökön a Kaposvári Törvényszék Katonai Tanácsa. Az ítélet ellen az ügyészség fellebbezett.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Darthon1
Ez így szokott működni diktatúrákban. Az, hogy ez az ítélet megszülethetett, azért ad egy kis reményre okot. Ráadásul bűncselekmény hiányában, na innentől már a pénzért futnak a tisztelt kormánypárti szügyész urak. Ha ez jogerős lesz, akkor szétperelik a magyar államot. Persze nemrég változott a törvény és ki tudja miért megszűnt a nem vagyoni kártérítés lehetősége. Előre gondolkodtak a Kollégiumi ZRT tagjai. Ügyes.
nemkati
Miféle ügyészek ezek? Ki van ma már biztosnságban, mi biztosítja, hogy nem emelnek hasonlóan koholt vádat ezek után bárki ellen?
kukac50
Ők voltak azok akik életveszélyesen megfenyegettek egy polgármestert?
Fő rendőrök is voltak az ügyben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.