Az arab üzletemberek előtt álló vissza nem térő lehetőségekről beszélt Libanonban Orbán Viktor. A miniszterelnök tíz százalék alatti szja-kulcsot szeretne, de elismerte, hogy ehhez még idő kell.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

P-Márta
Reméljük NEM LESZ RÁ IDEJE !!! - külföldre vándorolnak a MILLIÁRDJAINK? - ITTHONIAKNAK meg nincs pénzük kenyérre, ennivalókra, gyógyszerre, gyerekeket felöltöztetni tisztességesen iskolába járáshoz, stb. nem is sorolom, mindenki tudja a rokkant bányászok aktíválását és a többiekét, ilyen GYALÁZATOS intézkedéseket CSAK EZ A KORMÁNY HOZOTT és MÉG MINDIG NEM SAJÁT MAGUKAT "SZORÍTJÁK" meg, hanem az ITTHONI MAGYAROKAT NYOMORGTATNÁK!

TÜNTETNI KELL ELLENE! - Elég volt Orbán diktátor önkényuralmából!
P-Márta
Még megkérdezem, mihez kell idő Orbánnak, hogy ezt megtegye? - hogy még több ITTHONI magyar ember haljon meg, mert nem tudja kiváltani a gyógyszerét, mert nincs elég és megfelelő minőségű gyógyszerre pénze, stb...
NEM KELLENEK FOTBALLPÁLYÁK milliárdokból, hanem hagyni kellene az itthoni magyar népet tisztességben és tisztességgel ÉLNI!
Rézangyal
Kinek? Maguknak? Nekünk meg 45 %-osat, mi?
jameska
@Rézangyal: simán kifizetjük a 45%-ot. Nem? Sőt, tulajdonképpen ne is kapjunk fizetést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.