Matolcsy György lesz az új jegybankelnök - jelentette be Orbán Viktor kormányfő péntek reggel, a Kossuth Rádiónak adott interjúban. A nemzetgazdasági miniszter pedig Varga Mihály lett. Szokásos péntek reggeli rádióinterjújában jelentette be Orbán Viktor, hogy Matolcsy Györgyöt jelöli jegybankelnöknek, akit a miniszteri tárca élén Varga Mihály vált. "Jegybankelnök? a helyzet úgy fest, hogy ma a parlament illetékes bizottsága meg is hallgatja az új jegybankelnököt, én döntöttem. Matolcsy György lesz a jegybankelnök" - mondta Orbán Viktor. Vállalja a kockázatot? - tette fel a kérdés a riporter, mire Orbán azt felelte: "ez a legkevésbé kockázatos döntés".

Forrás: hvg.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Szegény Magyarország, szegény tartalék.
human
Én meg holnaptól beállok agysebésznek. A haverok támogatnak, önbizalmam van, a szakmai hibákat meg majd lekommunikálom valahogy :P
amaramaistanna
Egy ember,aki egy pillanatot soha nem töltött el a banki szférában,aki a közgazdaságtant ugatja,mint kutya a holdat,ez nem más ,mint a VÉG!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.