A levélváltás előzménye az volt, hogy a balliberális szervezet néma tüntetést szervezett a Debrecenbe látogató Gyöngyösi Márton jobbikos parlamenti képviselő ellen, mert elfogadhatatlannak tartják, hogy a politikus kíváncsi az országgyűlési képviselők esetleges többes állampolgárságára. Magyarellenes tüntetésükhöz körlevélben kértek csatlakozásra más politikai pártokat, civil szervezeteket és egyházakat is. További részletek: http://kuruc.info/r/2/108790/#ixzz2MThu3PF7

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: Patrióta1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
"Magyarellenes tüntetésükhöz "

Ez jó, olyan "magyarosan" együgyű, tipikus turbómagyar megnyílvánulás, olyan bájos mikor a kirekesztők beszélnek kirekesztésről.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
De ugye azért az egyházak nem politizálnak? Szomszédom, aki rendszeresen jár templomba elmondta, hogy a papjuk erőteljesen lázított az mszp--s kormány ellen a választások idején. Ez a kormány meg is hálálta nekik.Aki behódolt, kapott állami támogatást.
tűzróka1939
@alfás: Szerintem Bajnai most a legelfogathatóbb . Nem olyan rossz amit csinálni akar . Az viszont igaz , hogy nem mindíg az történik amit ígértek . Sajnos . Ezért Qrva nehéz jól döntenünk választóknak .
tűzróka1939
@vukkocska: Dögöljön meg az összes politizáló pap .
alfás
@vukkocska: a papokról csak annyit,hogy - fatornyos faluból származom- ,eljött az idő,hogy a új pap kellett a községnek.de az új pap,csak aúgy vállalta,ha kap egy új házat.megkapta.bár nem nagyot,de élhetőt.miközben épült a ház,kedvet kapott egy medencéhez is.az volt az utolsó napja a faluban.vidéken,hamar elhajtják a csuhást.bezzeg,ha megmaradt volna "lelkipásztornak..."
alfás
@tűzróka1939: a forgatókönyv,mindíg ugyan az.éppen csak borítót kell cserélni.100 nap türelmi idő... na most lesz fellendülés... aztán jön a hátra mutogatás...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.