Selmeczi Gabriella úgy fogalmazott: pártjuk és a kormány számára is alapelv és érték, hogy "senkinek nem engedik el a kezét", és mindent megtesznek, hogy az emberek ne kerüljenek utcára. A Fidesz és a párt országgyűlési frakciója továbbra is támogat minden olyan javaslatot, amely végleges és biztonságos megoldást nyújt a devizahitelesek problémájára, ennek érdekében az eddigi intézkedések mellett újabb segítséget kínál az érintett családoknak - mondta a nagyobbik kormánypárt szóvivője szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
Még szerencse,hogy nem végső megoldás.
vukkocska
"senkinek nem engedjük el a kezé", mármint egymásét, úgy gondolja, mert az 1 kulcsos adó nekik kedvezett, az euró 180 forinton tartása végtörlesztésnél nekik segített, mert nekik volt erre pénzük, és nyertek vele súlyos milliókat. Az aki eddig nem végtörlesztett azért nem tette, mert nem tehette. Nekik tök mindegy, hogy forintban nem tudnak fizetni, vagy valutában.Ez a gátlástalanság nem ismer határokat. Miért nem kérdeznek meg olyanokat, akik nem végtörlesztettek, miért nem tették? Mert forintban - még ha fixen is - , de többet kellett fizetni.
soljanka
Visz mindenkinek házi vaníliás karikát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.