Az Együtt 2014 párttá válása után Londonba vezet Bajnai Gordon első útja. A párt mindössze annyit közölt, hogy a volt miniszterelnök fórumbeszélgetést tart ma külföldön élő magyarok számára, a Magyar Nemzet azonban kiderítette: Bajnai a Soros Györggyel kapcsolatban álló School of Slavonic and East European Studieson is tart gazdaságpolitikai előadást. Mint ismert, a Bajnai Gordon által létrehozott Haza és Haladás Alapítványt a Hillary Clintonhoz kötődő Center for American Progress (CAP) támogatja. A CAP-ot 2003-ban alapították, ötletgazdája Soros György volt.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amaramaistanna
Most, mi is a hír,az ,hogy Bajnai Gordon Londonba ment,igen?A többiről ,meg pontos információink voltak.Bár Bajnai Gordon londoni útját sem kellett oly nagyon kideríteni,mert két hete tele van vele a facebook.
amaramaistanna
Talán fontosabb dolgokkal kellene foglalkoznia a cikket írónak.PL: A legfontosabb!A mai parlamenti szavazás,mely diktatúrába döntheti az országot.A mai állapotokért a újságírók egy része is felelős.Főleg az un,közmédia és jobboldali média.Tisztességes ,teljeskörű tájékoztatás hiány van ma Magyarországon!
amaramaistanna
Nos ,ez a cikk a Magyar Nemzetben jelent meg,egy kis elterelő hadműveletként,egy kis gumicsontnak!
coni
Nagyon nagy bajban van az ország, csak a Fidesz nem beszél róla, hogy az oroszokkal vagy az MNB tartalékból oldja meg a gondokat amit a felelőtlen gazdaságpolitikájuk okozott.

Ezért félnek Bajnaitól és a felelősségre vonástól, mert Bajnai az egyetlen aki valóban rendet akar tenni a szemétdombon.

Sokkal jobb ha az Unióval és Amerikával tartunk fent jó kapcsolatot, mintha az azeriekkel és az oroszokkal vannak kétes ügyleteink.

Bajnai által felvett hitellel az MNB és Orbán lett elsősorban feltőkésítve, kár, hogy ez utóbbi eltőzsdézte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.