„Mit is akarnak a székházfoglalók, és egyáltalán kik ők? Ha a Fidesznek hisz az ember, akkor a Lendvay utcai székházat a Bajnai-jugend egységei foglalták el. Csakhogy erősen úgy tűnik, hogy ezt kizárólag azért ismételgetik, mert mindenről az jut eszükbe. Több irányban is érdeklődtem, és ez alapján is egyértelműnek tűnik, hogy a bajnaizás ezúttal teljes hülyeség, pedig én aztán személyesen is szeretek bajnaizni. Amúgy egyáltalán nem értem, hogy egy ilyen szétforgácsolódott ellenzék mellett a Fidesznek miért jó állandóan bajnait kiáltania, amivel csak annyit érnek el, hogy hogy a külső szemlélő egy idő múlva nem sok szerencsétlen törpe csoportot lát, hanem egy, a kormányra is veszélyes Bajnai-zillát.”

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Tavaly október 23 óta a Fidesznek mindenről Bajnai jut eszébe. Úgy követelőznek vele, hogy mit és mikor vonjon vissza azonnal, mintha máris miniszterelnök lenne, ők pedig az erőszakos ellenzék, mint korábban.

A hasonlat nemcsak nem találó (hiszen Selmeczi foglalkozik legtöbbet Bajnaival), hanem igénytelen is. Lehet a szerzőnek mindenről csak ennyi jut eszébe.
rézfánfütyülős
Egyet elértek már:
Aki nem tudta ki az a bajnai (Szakember, közgazdász) az most már tudja.
Ahogy azt is tudja, hogy egy szakvizsga nélküli jogász vezeti az országot.
Meg is látszik :(
nahát
Mindig a "kolomopos" birkát kell először elnémítani, a többi birka már magától szétszéled

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.