A miniszterelnök fedősztorit vet be, és a rezsicsökkentéssel próbálja kitakarni az alkotmánymódosítást.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
Most hallgattam a parlamenti közvetítésben. Szégyen,mert azt üzeni, hogy a bíróság elmehet a fenébe, és innentől legyen szabálykövető a harapós ló.
nemsemmi
Ezzel az alkotmánymódosításával megint egy lépéssel közelebb a személyi kultuszhoz.
Az hogy Orbánra nem vonatkoznak a törvények. Még a matematika szabályai sem vonatkoznak rá, mint tudjuk.
Hellcat
A sok hülye meg is kajálta gondolom...
nemkati
Úgy tűnik, a bíróságok ma még az egyetlen, kormánytól függő intézmény amellett, hogy 0rbánék igyekeztek a bírákat is lecserélni a se@@nyalóikra. Még nem jött be a lecserélés, még vannak bírók, bíróságok, akiknek az elsőszámú célja az igazság szolgálata, és nem a kormány nemtelen és törvénytelen akaratának teljesítése. Az ügyészség, a médiahatóság, az NFÜ, a polgármesterek már a Fidesz zsebében vannak, még talán a rendőrség és a honvédség tartja magát a bíróságok mellett. De meddig?
Endy
Remélem hamar vége lesz az viktoriánus kornak,csak az a szomorú,hogy meg kell alakítani az orbanizmus üldözöttei és kárvalottjai emlékbizottságot,O.V képe felkerülhet a terorháza homlokzatára,Schmitt Mári gyönyörködhet benne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.