Baksai Tamás, harkányi fideszes polgármester-jelölt kedden a településen megtartott időközi választások szavazatainak az újraszámlálását kérte - közölte a bama.hu Baranya megyei híroldal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@hallgatag: Nem hogy nem tetszik, hanem ámulva látom, hogy van, akinek tetszik, és egyszerűen nem tudom felfogni, miért? Hogy el lehet követni ennyi gazemberséget, és egyesek még örülnek is neki? Néha komolyan sírni volna kedvem, mikor látom, mit tettek Magyarországgal. :(
hallgatag
@nemkati: Mert ezek a párthü katonák, és itt kommentelnek, hogy minket idegeljenek, de tudjuk kik, aki a tüzhöz közel ülnek, és ebböl hatalmas anyagi elönyt b@sznak zsebre...de csak hagyni kell Öket, éljenek álomvilágban, majd lesznek ök is " hontalanok, munkanélküliek " akkor majd hogy néznek szembe velünk ???
nemkati
@hallgatag: Tegnap jött az öcsém locsolkodni, és eddig higgadtan és tágyilagosan beszélt arról, mi történik az országban, de tegnap már őrajta is láttam az elkeseredést. Ő közelebb van az eseményekhez, a Fővárosi Önkormányzatnál dolgozik, jobban és pontosabban látja, mi megy itt. Mostmár állandóan figyelik és ellenőrzik őket. Végülis nem tudni, még kiket, talán minket is. Nem szeretnék neki bajt okozni, de ha mégis, akkor isten bizony kiállok és kiordítom a világba hogy mindenki hallja meg! Az a nap nem jön el, amikor én befogom a számat.
Mondjuk, Rólad se lehet elmondani, hogy "nomen est omen". :)))
hallgatag
@nemkati: Köszike !!! én csak sütöm a kenyeret, kiflit, de a véleményem mindig kimondom...amit gondolok !!! Elhallgattatni meg nem tudnak, mert akkor nincs kenyér !!! Enni meg kell ( nekik is ) ...:)))))))
nemkati
@hallgatag: Én biztos megpusztulnék, ha nem ehetnék kenyeret. Már az is eszembe jutott, hogy ha nem lenne más étel, csak kenyér, én kenyéren és vizen is elélnék. :))

Még eljöhet az az idő ha így haladunk.
P-Márta
@nemkati: de érdekes lenne tudni, hová... Nem nyílt az akinek válaszoltál.
A beírásainkból úgy tűnik nagyjából mindannyian tudjuk ki, hová tartozik és ez így jó.
Üdv. és szép napot mindenkinek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.