24 órával a havazás megkezdése után előkerült Pintér Sándor belügyminiszter és kesztyűbábja, a Télügyi Kormánybiztos, Bakondi úr sajtótájékoztatójukon fényezték magukat, majd elköszöntek. Riadót rendeltek el, nincs kihirdetett vészhelyzet. A miniszterelnök Brüsszelben, a helyettese Erdélyben lovagol, a honvédelmi miniszterről semmi hír, a Honvédségnek csak ma reggel adtak parancsot, sok száz (ezer) ember éjszakázott az autójukban, egy multi kinyitott áruházaiban melegednek azok, akik nem tudnak tovább utazni, délben kaptam egy sms-t a BM-től ... ismét ünnepel az ország.

Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
@vukkocska: Szaladj ki az utcára és ülj be az első kocsiba! Ha a tulaj reklamál mutasd neki az sms! :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
*
Ezzel a mondattal igazolta olajszőkekecssketartópintér, hogy ő is az Ecserin vette a diplomáját: "a meteorológusokat kell megkérdezni, miért lett ilyen az időjárás".
A meteoromókusokat nem kell megkérdezni, ők már napok óta mondták, merről, hová és miért, milyen ciklon, milyen front….
*
"Azzal a győri lakossal aki hólapátolás közben meghúzta a hátát, innen is szolidaritást vállalok, mert én is hátfájásos vagyok" – mondta a sajtótájákoztatón Szócska Mikós egészségügyi államtitkár,
A másik hülye. Ki a bánatot érdekli, szokott-e fájni a háta. Az viszont érdekelne, hogy a haverjai miért szavazták meg az útszóró sót használók és a nem fél óránként járdát takarítók száz-százezres büntetését!
vukkocska
@Csizmás Kond: tényleg nem tud bonyodalmat okozni, csak 3 kilométeres távon 41 autónak összeütközni. Ez nem bonyodalom, ez káosz. Igazad van.
Csizmás Kond
@vukkocska: De minek kellett hóvihar előtt ütközni ?
kerék
Gecc ez az összefoglalás nagyon ütős. Az ország vezetése orbán nélkül egy nagy semmi, látni, hogy orbán hozzá nem értő embereket nevezett ki felelős posztokra.
vukkocska
@Csizmás Kond: olvasd el, amit írtál, arra válaszoltam. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.