Egyelőre teljesen nyitottnak tűnik, vajon vonulhatunk-e horogkereszttel vagy vörös csillaggal április 30-a után. Az Ab döntése kapcsán felvetődik a kérdés: vajon Nyugat-Európában miért csak a saját traumákhoz fűződő jelképek eshetnek tilalom alá?

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SLAakku
A Vörösmarty téren bevetették a terrorelhárítás egyik különleges egységét. 3 fickó 6 doboz Heineken sört vásárolt, s italozni kezdtek. Jöttek a terrorelhárítók, és letartóztatták a sörös dobozokat, mert ötágú vörös csillag van rajta. De amennyiben a HEINEKEN sör viselheti, bárki viselheti.

A vörös csillag nem kizárólag a kommunista önkényuralom jelképe, hanem a nemzetközi munkásosztályé. Kommunizmus pedig soha, sehol, semmikor nem jött létre. A létrejött un. "szocializmus" messze áll a szocialista eszméktől, nem beszélve a kommunizmusról. A "szocializmus" egypárti diktatúra volt,
Mobil123
@SLAakku: Az második bekezdést elküldhetnéd az okos tojásoknak is , mert állandóan kommunizmusról pofáznak, ami nem volt.
SLAakku
@Mobil123: Tudják ők azt nagyon jól.
Mobil123
@SLAakku: Ha tudják, akkor azt is tudniuk kéne, hogy mi is tudjuk. Ergó nem kéne hülyeségeket pofázni sorozatban. Igaz ha még csak ez lenne az egyetlen hülyeség amit kiejtenek a szájukon.
hallgatag
@Mobil123: Koreában 100 éve viseli mindenki, söt !!! Kötelezöen !!!
Mobil123
@hallgatag: mert ott a kedves vezír parancsba adta:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.