Lehet, hogy az osztrák csapatok csak katasztrófaturistának jöttek - mondta az ATV-ben az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság polgári védelmi főfelügyelője.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Ezek az osztrák katasztrófatúristák félóra alatt 800 embert láttak el meleg takaróval és étel itallal sőt még pszihológusokat is bevetettek a kétségbeesett emberek megnyugtatására, ellenben a magyar katasztrófális védelem csupán egy "Segítünk" sms-t küldött minden telefonra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kerék
Ha most ide egy fideszes azt írja, hogy igazat mond, azt megkeresem. Az osztrákok nélkül még mindig ott ülnének az emberek a hóban, fagyban. Nem tudom kik vittek élelmet, takarót, vizet, kik nyújtottak segítséget. A magyar civilek és az osztrákok, a magyar vezetés küldött egy megkésett sms-t, meg elment szétnézni.
Büdös mocskos hazug kormány, még ilyenkor is magát fényezi, és másra keni a szart.
Január
A katasztrófát tényleg nem kell védeni, így inkább katasztrófa elhárításról kellene beszélnünk.
Az osztrákoknak meg azért biztosan nagyobb gyakorlatuk is van ebben a katasztrófa elhárításban, mert arra mintha egy kicsit több hóval lehetne találkozni telente, tehát köszönet illeti meg őket a segítségért, sőt lehet az ő módszereiket/szervezettségüket alkalmazni!
SLAakku
Lehet, hogy ha nálunk is kötelező lenne ismet a sorkatonai szolgálat nem is lett volna helyzet.
miazero
@SLAakku: Az lett volna még egy katasztrófa, egy emós sorkatonákból álló sereg. Byealexekkel nem lehet havat lapátolni.
jancsik68
Mit jelent az,hogy katasztrófa védelem?Védem az embereket.az országot a legnagyobb katasztrófától,a FIDESZ kormánytól??Sajnos eddi ez igen nehezen ment,mert sok a seggnyaló!!
kukac50
Az osztrákok hókotróval jöttek turistáskodni, a Magyar hókotrók meg azt várták,hogy legyen pénz megtankolni. Vagy az olvadást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.