Az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottsága keddi ülésén támogatta azt az indítványt, amely szerint a nemzetbiztonsági ellenőrzés során az érintettektől azt is tudakolnák, hogy kapcsolatban álltak-e 1990 előtt a kommunista (szocialista) ideológia "kiszolgálására létrehozott szervezettel".

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
Egyébként kilépett a KISZ-ből?
Vagy még hivatalosan KISZ tag?
jancsik68
Kommunista apától kommunista utód terem.Az apuci MSZMP párttitkár,a gyerkőcből törvényszerüen KISZ titkár válik,mert csak igy vehették fel az egyetemre is s mehetett Angliába is tanulni.Most pedig oda kell szarni,ahol eddi mindig jólakott.
coyote3
@nahát: Mire is válaszoltál cimbora? Kinek a hozzászólására? :))))) Nahát, nahát...
nemkati
Hát ez jó:

"A Kocsis Máté és Csampa Zsolt fideszes képviselők által jegyzett, a nemzetbiztonsági ellenőrzés új szabályainak megállapításáról szóló törvényjavaslathoz múlt kedden nyújtották be azt a módosító indítványt"
...
...
"Kocsis Máté, a bizottság fideszes elnöke azt mondta: a szöveg valóban pontosításra szorul. Ugyanakkor hozzátette: "elvszerűen" egyetért az előterjesztéssel."

Nem emlékszem olyanra, hogy egy előterjesztő valaha is, elvszerűen vagy elvtelenül, nem értett volna egyet az előterjesztéssel. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.