Zsarolhatták és emiatt feltehetően hirtelen indulatból cselekedett a kegyetlen doktor. A férfi akár felfüggesztettel is megúszhatja. Orvosként azonban soha többet nem praktizálhat. Rablással gyanúsítja a rendőrség azt a budai kórházigazgatót, aki a vádak szerint elkábította és megkínozta nőismerősét. A Btk. szerint a rablás alapesete 2-8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető. Többel, mint például, ha különös kegyetlenséggel elkövetett testi sértéssel és kifosztással vádolnák meg, utóbbiakért – a halmazati büntetés szabályai szerint – maximum hét és fél évet kaphatna. Az általunk megkérdezett ügyvéd kevés esélyt lát arra, hogy az emberölés kísérletének vádja megállná a helyét a bíróságon, sőt, akár még egy felfüggesztettel is megúszhatja a férfi, büntetlen előítélet, beismerés, megbánás vagy egyéb enyhítő körülmények esetén. Pedig a rendőrök szerint a férfi példátlanul kegyetlen volt.

Forrás: hir24.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsuga
Biztosan szereti a narancsot az úriember. Vajon mi lehet annyira nyomós ok, amiért egy orvos annyira felindul hirtelen, hogy példátlan kegyetlenséggel lesavaz és megkínoz egy nőt? Erről jut eszembe egy másik eset is, ahol szintén egy bizonyos úriember savval való leöntéssel fenyegetett meg egy "békétlenkedőt".
Ariana
"A legvalószínűbb indok a brutalitásra – véli a szakember -, hogy a nő fel akarta fedni titkos viszonyukat, esetleg meg is zsarolta a nős kórházigazgatót, aki aztán így térítette jobb belátásra „engedetlen" szeretőjét."

Tehát egyelőre annyit tudunk, hogy az igazgató megkínozta az áldozatát, de az ezt közlő cikknek okvetlenül tartozéka kell hogy legyen egy teljesen légből kapott találgatás, amivel bizonygatjuk, hogy az áldozat tehet róla, és ezt mindenáron szükséges leközölni egy internetes oldalon. És ha még ez nem lenne elég, a facebookos kommentek közt is ott kell okoskodnia valakinek...
human
@Ariana: És gondolom a doki akarata ellenére, kényszer hatására kefélt félre. Még szerencse, hogy ez nem családon belüli erőszak, mert akkor a KDNP orra alá lehetne dörgölni, hogy lám-lám, mégis van erőszak a keresztények közt is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.