A Fidesz pofátlanságnak tartja, hogy a baloldal ahelyett, hogy naponta bocsánatot kérne a magyar emberektől az általuk felhalmozott államadósság miatt, még magát próbálja fényezni.

A kormánypárt az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében a szocialista Burány Sándor napközben tartott sajtótájékoztatójára reagált így, amelyen az ellenzéki politikus azt mondta, az Orbán-kormány elveszítette az államadósság elleni harcot, az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) adatai szerint ugyanis az adósság korábban nem látott szintre emelkedett.

A Fidesz úgy látja, a szocialistáknak minden esetben bocsánatkéréssel kellene kezdeniük, ha erről a témáról beszélnek. Az országnak azért van óriási államadóssága, mert a Gyurcsány-Bajnai-kormányok csak hitelekből tudtak megélni és tehetségtelenek voltak a kormányzáshoz - fogalmaznak, hozzátéve, kormányzásuk alatt a GDP 52 százalékáról 82 százalékra nőtt az államadósság, a devizaadósság pedig csaknem megduplázódott: 25 százalékról 47 százalékra emelkedett.

Hangsúlyozzák, az ország és az államadósság állománya azért van kiszolgáltatva a nemzetközi pénzügyi folyamatoknak, mert a baloldal jelentős részben devizában adósította el az országot. Az államadósság szintje havi szinten hullámzó, ki van szolgáltatva a deviza árfolyamnak - teszi hozzá a Fidesz, aláhúzva: kormányuk a baloldallal szemben "egy fillér hitelt" sem vett fel, helyette kamatostul törleszti a baloldal által hátrahagyott adósságot és intézkedések sorával segíti a bajba jutott devizahiteleseket otthonuk megmentésében.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Én meg arra leszek kiváncsi hogy a fideSS mennyi adósságot hagy maga után mikor végre eltakarodnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
amaramaistanna
@mariaberta: Nem beszélte Ő valószínűleg semmire,a valutaalapu jelzálog hitelezés lehetőségét az Orbán első kormánya idején vezették be.A többi no coment.
nemsemmi
3 év erdménye! Igazi sikertörténet?? Irígyelnek bennünket??
Ezek a fiúk fenomenálisak!! Fantasztikus tudásúak!!!

Mondjuk válság idején azért ők a semmiből gyarapitották a vagyonkájukat rendesen!!!
Mobil123
Basszus nektek meg óránként!! Ahányszor kinyitjátok a szátokat "szárnyal" az árfolyam .
(már 308,- Ft/Euró, 252,- Ft/CHF )
mariaberta
Persze, hogy senkire nem beszélték rá a hitelfelvételt, nem is ezért írtam, csak unom, hogy bármi van mindent a Gyurcsányra és Bajnaira akarnak kenni.
Bezzeg a sikeres dolgokat, lásd Mercedes, arról nem beszélnek, úgy tesznek, mintha az az Ő érdemük lenne.Jellemző ezekre a ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.