Egy hó által elzárt településen ragadt a családja, ezért indult útnak múlt hétvégén Giró-Szász András. A kormányszóvivő az InfoRádióban arról is beszélt: a múlt heti rendkívüli hóhelyzet előtt keddtől több száz hír hívta fel a figyelmet arra, hogy senki se induljon el.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Feháborító. Ennyit össze hazudni még nem láttam, hallottam. Ha a kedves családja egy dunántúli településen ragadt, és elment "kimenteni", ez akkora baromság, mint amit a föld nem hordott a hátán. Erre kellett legalább egy hét, hogy ezt kitalálja? Ha annyira előre tudtak mindent, akkor a kedves család is mi a francnak indult el? Meg szerintem ez a sok figyelemfelkeltés, amit a lakosságnak kiadtak, előtte 80 évre titkosították, mert abból semmit nem lehetett látni és hallani. Ha a meteorológia nem mondta volna állandóan, nem is lehetett volna arról tudni, hogy időjárási káosz lesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@hallgatag: neki ez hivatalból kötelező, nem tudtad? De nagyon jól tudod. Ha szembeköpné munkaadóját, nem lenne szóvívő. Azért arra kiváncsi lennék, mit hisztizett az autóban, amíg ment a családjához? Meg az is lehet, hogy a családja otthon volt a meleg szobában. Azt sem hiszem, amit kérdez.
vukkocska
@hallgatag: azóta napraforgósodott, megy a fény felé. Csak nem tudja, hogy az a sötétség. :) Vagy az a kifizetődöbb.
csa-csa
meglátogatni nagyanyót jászkarafacán
Szvetlana
Az én hozzátartozóim Ausztriából jöttek haza. Letenyére értek du, 14 órakor. Itt nem volt térerő. nem tudtak telefonálni. Éjfélkor indultak el. Reggel 5 órakor értek Kaposvárra.
De bejárták az egész Duny. Dunántúlt, mire hazaértek agyonra fagyva.
silber13
@QQCSI: Szégyenérzet? Volt hol és legfőképp kiktől megtanulni a hazudozás művészetét. Nemzetközileg elismert tudorai a témának az ő tanárai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.