Erőből is csökkenteni fogjuk a rezsiköltségeket az európai átlag alá - mondta a miniszterelnök péntek reggel a Kossuth Rádióban.

A Napi.hu cikkében idézi a miniszterelnököt: Pintér Sándor jelentése nélkül is mindenki ismeri a lényeget a múlt heti hóviharról: nem fagytak meg emberek, senki nem halt meg a múlt heti hókáoszban, így a helyzetet elfogadható károkkal úsztuk meg - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádióban.

Orbán elárulta mi van Pintér hókáosz jelentésben

Orbán szerint nem lehetséges gyorsabban kimenteni az embereket, a bajt - legközelebb - úgy lehet megelőzni, ha józan megfontolás jegyében együttműködnek az emberek a hatóságokkal. Nincs az technológia, amely lehetővé tenné a gyorsabb mentést az autópályákon - tette hozzá.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Az ugye nem volt a jelentésben, hogy ha nem jönnek az osztrák nagy teljesitményü hókotrók, hómarók, akkor a magyar eszközök még a mai napig is ott állnak a benzinkutnál, üres tankkal, pénz nélkül...erre is lehetne a költségvetésben több pénzt félretenni...igaz, akkor nem maradna aZsiga Marcell- féléknek...:)))))))Egy football stadion árából 50 évig lehetne tankolni a hókotrókba...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Ez inkább hókusz-pókusz jelentés...
ujbuda
@Kutyafüle: jo!! lehet hogy nincs messze a valoságtol!
kedwes
@Kutyafüle: Sajnos, nem! Ezt kell tapasztalnunk, ha teszik, ha nem!
Tekla
Ha annyi eszközt küldtek volna az autópályára , amennyire más megyékben nem volt szükség ,akkor mivel a pálya rövid! Nem lett volna helye hova esni a hónak egész az aszfaltig!
massa
tudjuk minden szavad hazugság Pintér a haverod nem véletlen lett belügyminiszter!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.