Nemzetközi hírű filozófusok, a hallgatói önkormányzatok vezetői és a diáktüntetők után most az ELTE egyetemi tanárai ellen indított lejárató kampányt a jobboldali sajtó. A kormánypárti Magyar Nemzet névtelenül nyilatkozó egykori ELTE-s diákokra és bölcsészkari HÖK-képviselőkre hivatkozva azt állította, hogy György Péter esztéta vezetésével "liberális hálózat" működik az egyetem bölcsészkarán.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bagira
Gusztustalan amit művelnek. Büntetlenül lehet rágalmazni, bárki rossz hírét kelteni, mire bebizonyosodik, hogy semmit nem tett, már olyan lesz a sztori, mint az elhíresült kabátos eset." Igaz, hogy az ő kabátját lopták el, de hosszasan tárgyalták az ügyet, késöbb csak arra emlékeztek, hogy benne volt valami kabátlopási ügyben."
Már az a matricázás is...ha eltekintünk minden politikától, akkor is rongálás. Neki állítani őket súrolni-sikálni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.