A fél országnak július 31-ig, a másik felének október végéig kell felkészülnie a digitális átállásra. Ez után nem lesz fogható az eddig megszokott módon a köztévé és két másik kereskedelmi csatorna, egy set-top-box nevű kiegészítővel szinte minden esetben modernizálhatjuk az otthonunkat, de vajon érdemes befektetni a tízezres készülékbe vagy inkább a helyi kábelszolgáltatóhoz érdemes csatlakozni? 413 ezer háztartásnak kell döntenie, hogy valamilyen havidíjas szolgáltatásra fizet elő vagy pedig a jelenlegi készülékéhez vásárol egy olyan kiegészítőt, amivel továbbra is nézni tudja az eddig elérhető 3 csatornát és még további 4-et. A kezdeti befektetések után ezek továbbra is ingyenesek lesznek.

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wadnarancs
Bár visszamondaná az a 413ezer háztartás a tv-t. Elkezdene gondolkodni a magyar lakosság. Milyen jó lenne azt hallgatni egy boltban beszélgető társaságban ,hogy tegnap hazamentem utána a gyerekekkel társasjátékoztunk majd mivel ráértünk segítettem a leckét megírni és megtanúlt holnapra mindent.
Hosszútávon csupa pozitív hatást látok. Az emberek időben feküdnének le nem lennének fáradtak, jobban gondolkodnának és nem lenne mindenki morcos reggelente.

Álomvilág...:(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@kamazuka: Én nem látom azt a káoszt amit te. Sok éve tudatosítják bennünk, hogy digitális adás lesz. Már járják a települések, hogy felmérjék a rászorulók körében ki igényel set top boxot. Haladni kell a korral.
kamazuka
@human: Igen,így igaz évek óta harsog a média a digitális átállásról.
Csak az zavar,ha egy napkitörés következtében az árnyékolás mentes műsorszórás megbénúl.
human
@kamazuka: Hát az szerencsére nem hetente van.
kamazuka
@human: Bábeli zűrzavarból is csak egy volt s akkora hacacáré lett belőle hogy a biblia is begírta.
Jó ritkán van krach.Arra gondolok hogy jó e ha a nagytestvérnek kiszolgáltatom magam kényelemből hogy egészségtelen propaganda gépezetének eldobható fogaskereke legyek,vagy amatőr szinten működtessek földi műsorszórást,akár engedéllyel vagy anélkűl.
human
@kamazuka: Ha félre értenélek, javíts ki. A propaganda gépezet az analóg szórásnál is működött, most meg majd digitálisan fog történni. Nem látok igazi különbséget. A propagandát meg nem lehet teljesen kizárni, mert ezer arca van. A TV csak egy része. Ha betiltanánk a TV-t akkor én többet vesztenék, mint nyernék vele. Hogy mit nézek azt meg gondosan megválogatom.
Ha műsorszórást csinálnál, mi lenne benne?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.