"Agyagba döngölni a kommunistákat" - ezzel az 1989-ben elhíresült mondattal vált szélesebb körben ismertté a Fidesz egyik alapítója, Németh Zsolt. Az első és a második Orbán-kormányban is külügyi államtitkárként dolgozó politikust arról kérdeztük, hogy 25 év múltán még mindig érvényesnek tartja-e az 1989-ben kitűzött célt, miért nem megy a múlttal való szembenézés, és mit keresnek a egykori pártállami politikusok - többek között jelenlegi főnöke - a Fideszben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
HAZUDIK!!
Csak a Vezírnek volt vagy öt köpönyege az elmúlt negyedszázad alatt!!
zipper
Persze, hogy nem köpi-forgató: - KISZ - és párttitkárokból alakult a baráti kör - aztán liberálisként alakult és indult -. majd egy betegség folytán "jobbközép" lett - mára meg jobboldali...személyi kultuszos jegyekkel jól kibélelve...
amaramaistanna
Ezek tényleg hülye birkának néznek minket?Nem vagyunk mi álcöfös birkanyáj! Azt hiszik nem vesszük észre a fordított kommunikációt!?Mindent amit másra kívánnak vetíteni,vagy elhárítani az mind róluk szól,azt mind elkövették,vagy el fogják követni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.