Az MSZP felkészülten várja az esetleges kormányváltást. A szombati választmányi ülésen a szociális és egészségügyi programról tanácskoztak. A szerkesztőségünkhöz eljuttatott tájékoztatásból kiderül, hogy kész terveket dolgoztak ki a szocialisták előmozdítani az idősek, a rokkantak, a fogyatékosok, és más, szociális védelemre szoruló emberek helyzetének javítására.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
@Nauta: Szavazni is kell menni,de addig sem hagyhatjuk szó nélkül a devizahitelesek problémáját. arról nincs média tájékoztatás az elmúlt évben 1500 családfenntartó lett öngyilkos,mert megszűnt a munkahelye és nem tudott elhelyezkedni,és a hitelét nem tudta fizetni. Akiket kilakoltatnak azok elvesztik a lakásukat házukat,de a hitelük az megmarad,mert valami oknál fogva az nem fogy.Örökölhető és 2 generációs hitellé válik.
A végrehajtó munkáját segíti a rendőrség aminek az ára 1 millió forint,ami a hitelest terheli. Az állam segítségével, hozzájárulásával történhet ez meg ma Magyarországon. Ez egy ipari méretű bűnözés. Április 21-én Budapesten lesz tüntetés a hitelesek védéséért.
A hitelesek fordulhatnak segítségért a Bankcsapda,Otthonvédelmi tanács,Vagy a Kopány Jogsegély nevű civil szervezetekhez.
Az interneten megtalálhatók, ingyen átvizsgálják a hitelesek szerződés másolatát,és tanácsot is adnak.
Amivel tudjuk segítsük embertársainkat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
@Csizmás Kond: Erröl lehetne vitatkozni napestig.Egy biztos,hogy elsősorban a hatalom mostani birtoklói profitálnak belőle.
Nauta
@miazavalami: Van rá esély,de csak a Bajnaiék oldalán,mert figyeld meg, összefognak az MSZP-vel De oda fog csapódni a többi kisebb párt is,mert az érdek közös.Minden épeszű ember szabadulni akar a fideszi rémuralomból és szavazni fognak mindenki másra csak nem a fideszre.A jobbik sem fog tovább szaporodni,a kdnp meg eltünik ha csak Orbán nem tartja meg kényszerűségből.
miazavalami
@Nauta: Én inkább úgy látom , ha az MSZP összefog Bajnaival akkor Bajnai esélyei csökkennek. Valljuk be az MSZP és a fidesz is leszerepelt. Olyan pártra fognak szavazni az emberek akik még nem mocskolták be magukat. A fiatalok zöme a jobbikra! Az idősebbek pedig Bajnaira , már akik megcsömörlöttek.
Gyuri Géderről
Menne már magától is, ha nyitva lenne a diliház.
Nauta
@miazavalami: Várjuk ki a végét! Mindenesetre, érdekes eseményeknek mézünk elébe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.