A kormány azon dolgozik, hogy azokat se érje hátrány, akik korábban csak az állami nyugdíjrendszerbe fizettek, s nem voltak magán-nyugdíjpénztári tagok – erről beszélt Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője a TV2 Mokka című műsorában péntek reggel.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
Azt hittem senkit nem hagyunk az út szélén.
töky
Ez a kis pöcs a jövőről beszélt, vagyis arról, hogy amit egyszer már elloptak, azt még egyszer már nem tudják ellopni, ergo már hátrány sem érheti. Végül is igaza van a kis spermiumnak.
vukkocska
@Szvetlana: az ma már 4,2 ezer milliárd. A többi szarság meg kommentet nem érdemel, mert az ember csak felhúzza magát.
szaboria1
Tónika most miről is beszél? Ugye arról voltszó, hogy csak az állami nyugdíj az igazi!! Akkor minek kell megvédeni azokat akik csak államiban voltak?
kevijenicsaja
Még jó!
Az 50-es és 60-as években született emberek eddigi nyugdíjbefizetései - na nem ám a magánnyugdíj pénztári! - hova a búsba kerültek? Akkor ezeknek az embereknek nem lesz nyugdíjuk???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.