A Fidesz szerint a nyugdíjak ügyében a baloldalnak kell elszámolnia és a nem a mostani kormánynak, amely az elmúlt három évben stabilizálta a magyar nyugdíjrendszert – reagált a fideszes Zsigó Róbert kedden a szocialista Korózs Lajos kijelentéseire.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
[holms] [2013.ápr.16. 13:39]

"Hozzátette: a 2010-es kormányváltáskor minden harmadik forint hiányzott a nyugdíjkasszából, és nem sok hiányzott ahhoz, hogy a postás egyáltalán ne vigyen nyugdíjat az idős embereknek. "

Bolond ez a fideszes Zsigó Róbert! Magyarországon csak magánnyugdíj kasszák voltak, állami nyugdíjkassza Rákosi Mátyás óta nincs és nem is volt. A nyugdíjjárulékokat minden kormány más célra fordította, felélte és nem a befizetők öregkorára tette félre. A nyugdíjak összegét sem a teljes aktív korbani befizetése alapján, hanem különféle nyugdíjalap számítással kvázi szociális juttatásként állapították meg. Bolond ez az ember.
joopapa
A Fidesz szerint a nyugdíjak ügyében a baloldalnak kell elszámolnia és a nem a mostani kormánynak, amely az elmúlt három évben stabilizálta a magyar nyugdíjrendszert. Szóval a fidesz nem el lopta a manyup pénzeket, csak stabilizálta a magyar nyugdíjrendszert. Lassan meg kell tanulni fidesz nyelven írni olvasni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.