A miniszterelnök szerint azért támadják az unióban Magyarországot, hogy nyomás alatt tartsák, és eltérítsék a kormány által képviselt irányvonaltól. Orbán Viktor a Kossuth Rádióban arról is beszélt, hogy José Manuel Barroso európai bizottsági elnöknek az alkotmánymódosítást érintő felvetései közül a költségvetési hiányfék ügyében nem fog meghátrálni a magyar kabinet. A kormányfő hangsúlyozta, hogy míg a magyar válságkezelés sikeres, az európai nem. Jelezte továbbá, egyelőre nem áll szándékában döntést hozni a jegybank és a pénzügyi felügyelet összevonásáról.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maria.postr.hu
Az Unióban nem Magyarországot támadják, még csak nem is a magyarokat támadják.

Az Unióban még csak a magyar kormányt se támadják. Az Unióban a magyar kormány EGYES INTÉZKEDÉSEIT támadják.

Aki ezt nem fogja fel, attól el kellene venni a választójogot, és gyámság alá kellene helyezni, hiszen nem képes egy felnőtt, jog- és csekevőképes embertől elvárható szinten gondolkozni.

Aki meg ennek az ellenkezőjével manipulálja az ország birkábbik felét, az szándékosan, megtévesztő célall hazudik, és ki kellene tiltani a politikai életből miatta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tootsy
@bundi:( Sajna, kozben elszallt a netem, igen, valaszoltam erre,) hogy az emberek otthon totalisan felre vannak vezetve, mert a kulfold mindenkit a cselekedetei alapjan itel meg, es innen (jo messzirol) mindket felre egyenlo a ralatasa: Csak a tiszta torteneseket latja, es nem erti, hogy orban mit nem ert Barroso egyre surgetobb uzeneibol... Fontos uzenet ez minden kulfolditol: csinaljon mar valamit vegre, amit az Unio kovetel tole -egyebkent teljesen jogosan, mert allitolag meg egyenlo tagok vagyunk, de rank nem akarja vonatkoztatni a torvenyeket, csak elvezni szeretne az Unios elonyoket -, mert ha nem latnak mielobb megfelelo stabilitast, befektetesi biztonsagot, akkor Ma.o. lehuzhatja a rolot, es egy ekkora vacuumban a fideSS milliomosok is izelhetik otthon a penzuket: AKKOR MI LESZ A KOVETKEZO LEPESUK? Az egesz slepp vityaval az elen emigralni fog valahova, ahova meg beengedik oket? Mi lesz akkor a neppel? Igaz, ez mar most sem erdekli oket,...
Tootsy
@bundi: Koszi, Kedves bundi, ezt meg nem olvastam,... De most megteszem,...;o))
dzurinda
Nem Magyarországot támadják, ami azt illeti, senkit sem támadnak, csak logikus, világos kritikával illetik a kormány döntéseit. Szó sincs Magyarország támadásáról, ugyanis a kormány nem egyenlő Magyarországgal.
coni
@bundi: "az Orbán-rezsim igazi hungarikum"

Jól összefoglaltad. Ez a "Pistike nem is nagy a fejed, csak nincs sapka a méretedben" típusú kuruc-turul-nacionalista busungás.

Egy jellegzetes adalék: a megkérdezett nyugdíjasok 80%-a a 13. havi nyugdíjra szavazna, akkor is ha ez államcsőddel fenyegetne (amikor ugye az egy havi is kérdéses lenne).

Az átlag magyar az orráig lát, a többit lustaságból elhiszi.
Nauta
@A Tündik bündije: Na ja!Csak nekik sikeres: egykulcsos adó,egyösszegű deviza hitel végtörlesztés (orban volt az első a maga kiötlötte törvénnyel és lehetőséggel visszaélt!)földmutyik,trafikmutyik,sakkozás a deviza árfolyamokkal,stadion mutyik,nagycsaládosok /de csak a magas jövedelműek esetében/ kiemelt támogatása, (entero is ez a kategória,ezért védi oly nagy vehemenciával orbant és rabló bandáját) tandíj mutyi,a választási törvény egyoldalú megváltoztatása,a média mutyi,a babaloldal totális diszkriminálása stb...!Ezekért nem Magyarországot,hanem kizárólag orbant és aljas bandáját támadják teljes joggal! "figyelere méltó" a csuhás harach ócska,avitt diliplébánosi dumája!Jellemző!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.