Április elején az utómunkáit végezték annak a 82 perces abszurd drámának, amely a 2006-os zavargásokról szól. Dézsy Zoltán filmjében Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnököt Sás Péter parodista alakítja. Filmelőzetes

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
amikor a németek bemutatták a filmjüket, Orbán mélységesen fel volt háborodva. Gyurcsány filmjénél kiderült, hogy már decemberben megszavazta a minisztérium az 5 milliós támogatást. Ez természetesen nem lejáratás, mint az Orbán ugra-bugrálása. Csak egy kis részt láttam az Egyenes beszéd műsorából, ahol Gyurcsány nyilatkozott, azt kifogásolta, hogy ő helyesebb fiú, mint az, aki megszemélyesíti. Ennyit a két ember közötti különbségből.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@gabrella: tegnap 22:11-re De egy "A Simicska birodalom tündöklése és bukása" c.film is garantált kasszasiker lenne!
nehogymá
aztán nehogy azzal emelék a nézö számot,hogy odahordják az iskolásokat
Hellcat
Aztarohadt életbe mik vannak...ÉS EZ FOG MENNI A MOZIKBAN??? Erre basztak el megint milliókat? Hát a pofám szakad már le.
lópicigáspár
Ezek nincsenek tisztában az ok-okozat és a tett-következmény fogalmával. Márpedig aki viszkető fenékkel fekszik, az büdös ujjal ébred!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.