Fel vannak háborodva és korrupciót emlegetnek a trafikosok a nemzeti dohányboltok koncessziós jogainak szétosztását követően. A pályázat politikaközeli cégeket és magánszemélyeket hozott helyzetbe. A szakmai múltnak semmiféle szerepe nem volt, legalábbis a hvg.hu nem talált olyan boltüzemeltetőt, aki a pályázaton sikerrel szerepelt volna. Júliustól nekik tilos dohányt árulniuk. Jó napot kívánok, mondta mosolyogva a Takács Gáborként bemutatkozó férfi. A 47 éves Kovács Tibor, aki a Kosztolányi Dezső téren már 16 éve üzemeltet egy trafikot, az epétől nem emlékszik pontosan, hogy az illető a kezét is nyújtotta-e, de azt biztos: egyből a tárgyra tért. A szemébe mondta: tisztában van vele, hogy Kovács nem nyert a koncessziós pályázaton, ami a törtvény szerint a nemzeti dohánybolt nyitásához kell. Ő viszont igen. És lenne egy ajánlata:kivenné a helyet, és ha a családot érdekli, valamelyiküket szívesen visszafoglalkoztatja.

Forrás: hvg.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
A fidesz újraosztotta magának a piacot...ennyi.
bundi
gondolom a 2/3-ad erre adta azt a sokat hivatkozott felhatalmazást. kíváncsi lennék a póruljárt trafikosok közül, hányan járultak hozzá, hogy akik a hátukon másztak be a parlamentbe, ezt tegyék velük. de hát jövőre újrázni fognak nem? mert ugye a fidesz vezet mindenhol.
dömdödöm
2/3 asok bármit megtehetnek ,remélem soha többé nem lesz újra ekkora baklövés .
sonderkommando
Likvidálják a konkurenciát illetve a haveroknak játszák át az üzletet.
RABLÓ kapitalizmus fidesz módra. Vajon mennyi sumákolás van még a háttérben, amikről nem is tudunk...
És erre a bandára szavaztak oly sokan...
nyanya001
Ugyanúgy mint a földügyletnél haverok rokonok kapták,
a trafiknál ugyanez !
Mocskos egy korrupt banda ez !
www.nyugat.hu/tartalom/cikk/dohanybolt_szombathely_rogan_borocz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.