Attila, te ott legelésztél Gyurcsány, Szilvásy, Laborc meg a többi lába nyomában. Úgyhogy most ne döbbenj meg, amikor rátok dől az egész fosláda. Ti vagytok abban is. Kívül, belül.

"A csúcsot ismét a Népszava dönti meg - ha Leninnek és Sztálinnak lett volna egy ilyen lapja, továbbhúzták volna, az biztos... A Népszava például olyan értelmezési keretet állít fel, amely szerint a Pintérre panaszkodó Portik szavaiból azt a következtetést kell levonni, hogy a rendőrséget ellenzékből is Pintér irányítja. Nos, ha egyáltalán lehetséges rangsort felállítani a gazemberek között, akkor Laborcék után azonnal a Népszava stábja következik.

A Párbeszéd Magyarországért nevezetű Bajnai-appendix fel van dúlva, és vizsgálatot sürget.

Mi a rossebért nem kérdezik meg főnöküket, a Bajnait. Ugyanis most hiába hazudják, hogy Bajnai elküldte Laborcot, nem küldte el. Laborc lemondott, önként és dalolva, ment fincsi nyugdíjba, menekült, mint minden patkány a süllyedő hajóról, Bajnai meglapogatta hátul, veregette elöl, és elismerte érdemeit, persze...

A legaranyosabb pedig Mesterházy Attila, aki nem érti, és aki meg van döbbenve.

Ó, Attila, arany fiatal barátom. Olyan nagyon azért ne legyél ám megdöbbenve. Ugyanis ezek ti vagytok. Mindannyian. Te ott ültél‑álltál, abban a kormányban, ott legelésztél Gyurcsány, Szilvásy, Laborc meg a többi lába nyomában. Úgyhogy most ne döbbenj meg, amikor rátok dől az egész fosláda. Ti vagytok abban is. Kívül, belül. Úgyhogy gyorsan találj ki te is egy értelmezési keretet, nehogy a Vadai elvigye a pálmát."

Bayer Zsolt írása a Magyar Hírlapban >>>

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
"Micsoda dolog ez kérem" - ahogy a vezír mondta. Bizony eddig a pontig egyet is értenék a vezírrel ha nem tudnám hogy volt az a fránya grippen kenőpénz ügy, kaya ibrahim ügy, székház eladási ügy, önrobbantási ügy a választások előtt, olajos pintér ügy, az UDZ rt ügy, a baltásgyilkos ügy, közpénzből vásárolt EON gáztározó ügy 10 évre letitkosítva, magán nyugdíjpézek elsikkasztási ügye, az állami földmutyi ügy és a legfrissebb trafikmutyi ügy és még hosszan sorolhatnám.
Hát bizony bizony micsoda dolog ez kérem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
honeykiss
Ebben az országban soha nem volt ennyi mocskos szájú politikus mint ami most van...és hol van még a választás atya ég...
szepwilly
@Dr. Felipe: a neger farka mellette egy vilagito neoncsö!
szjupermen
@zipper: Nem leépül. Visszatér az eredeti pozíciójába, ami egy vödör takonyban tekergő giliszta pozíciója.
szjupermen
@pbalage: Mit vártál? És még meg vannak sértődve, ha valaki azt állítja, sérült a vélemény nyilvánítás szabadsága hazánkban a Fidesz kormány miatt.
kkalman
A CÖF-ös Bayer mindezt a saját pártjáról és saját magáról is megírhatta volna. Semmi vel sem különbek az általa felsoroltaknál. A bűn listájuk is van olyan hosszú, mint az MSZP-é. Ez az egész Laborc ügy inkább a választási kampány része, mint valós ügy. Ha az lenne, mint aminek beállítják, már rég meg kellett volna tenni a feljelentést az ügyészségen, és nem rágódni rajta ennyit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.