Év végéig folytatja a kormány a rezsicsökkentést - jelentette ki Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára a  Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) győri szervezete országjáró kerekasztal-beszélgetésének csütörtöki pápai rendezvénye előtt sajtótájékoztatón.

Az államtitkár beszélt arról, hogy az év feléig végrehajtják a PB-gáz, az ivóvíz- és csatornadíjak, a kéményseprési és szemétszállítási díjak csökkentését, de év végéig további lehetőségeket vizsgálnak meg.

Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikai államtitkára azt mondta: azt tekintené sikernek, ha a kormányzati ciklus végére négymillió fölé lehetne vinni a foglalkoztatottak számát.

Mráz Ágoston politológus (Nézőpont Intézet) kijelentette: a baloldal válságban van, de - bár a Fidesz esélyesebb a győzelemre - a 2014-es választás eredménye még nem dőlt el.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Nem látom esélyesnek a Fideszt a választáson,hiába a határon túli magyarok szavazata, aki külföldön dolgozik az biztos nem szavaz a Fideszre az 500 ezer ember,a határon túli Magyarok meg 360 ezer. Közmunkások rokkantak munkanélküliek nem szavaznak Orbánra.
levarosbukta
@kukac50: pedagógusok, rendőrök, kiebrudalt katonatisztek és kórház dolgozók sem. Szépen bővül a lista.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.