Az Országgyűlés mai ülésén elfogadhatja azt a vasárnap benyújtott és hétfőn kivételes sürgős eljárással tárgyalt fideszes egyéni képviselői indítványt, amely a polgári törvénykönyv (Ptk.) helyett az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvényekben szabályozná a közérdekű adatszolgáltatást. A nap további részében vita kezdődhet az egyházként történő elismerés rendjéről, valamint a dohányboltok profitjának emeléséről is.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Tegyük fel, hogy a trafikokra azok mertek pályázni, akik tudhatták, hogy a fidesz garantálni fogja a legalább 12%-os hasznot. Egy főnök megbíz 5 embert, hogy pályázzon. Ezek átlagban 2 trafikot nyernek. Az összesen 10 trafik. Havi nyereség legyen 1 millió.Ebből lejön az éhbéren foglalkoztatott munkanélküli és a rezsi. Így marad 500 000 Ft/hó/trafik. Azaz havonta 5 milliós tiszta haszon, évente 60 millió semmi munkával egy embernek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.